≫ 

Đere se zagreva za Australijen open: Srbin se mučio, pa prošao u 1/4 finale u Adelajdu

Imao je malo i sreće srpski teniser, pošto mu je Mue predao

  • 1
Laslo Đere Foto: Tanjug / AP

Dok određeni broj srpskih tenisera muči muke na ATP kupu u Sidneju, Laslo Đere se zagreva pred Australijen openu malo dalje, gde igra turnir u Adelajdu. On je u osmini finala bio bolji od Korentina Muea, i to nakon što je Francuz diskvalifikovan pri rezultatu 1:1 u setovima.

Francuz je bio bolji u prvom setu, Đere je igrao dobro, oba tenisera su bila poprilično ujednačena, da bi Mue napravio brejk u devetom gemu prvog seta, što je odmah i iskoristio i slavio sa 6:4.

Drugi set je već bio malo "slobodniji" i dinamičniji. Đere je izgubio brejk u petom gemu seta i tako pustio Muea da dođe do 3:2. Ipak, Srbin je kasnije uspeo da oduzme servis svom protivniku i tako je izjednačio na 4:4, a kasnije je napravio još jedan brejk i slavio sa 7:5.

Posle ovog seta, usledila je i diskvalifikacija Francuza koji je jednostavno "podivljao", svađao se sa sudijom i stvarao je razne probleme na terenu u Australiji

U narednom kolu, odnosno četvrtfinalu, rival Đereu će biti bolji iz duela Monteiro / Čilić.

Video: Laslo Đere o posveti titule preminulim roditeljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA