Australijski teniseri umirali od smeha dok su pričali o Novakovom medicinskom izuzeću

Cinični odgovori 35. tenisera sveta

  • 29

Novak Đoković je i dalje glavna tema u Australiji zbog dobijanja medicinskog izuzeća od strane organizatora koji su mu omogućili da uđe u zemlju i igra na Australijan openu uprkos propisane obavezne vakcinacije za igrače.

Tako na gotovo svakoj konferenciji na turnirima koji se trenutno održavaju u Australiji, jedno od pitanja odnosi se na Đokovića i dozvolu koju je dobio.

Australijski teniseri Džejms Dakvort i Aleks De Minor takođe su dali svoje viđenje situacije na zajedničkoj konferenciji.

- Vidite, mislim da je veoma interesantno. To je sve što ću da kažem - rekao je De Minor.

Zatim je odgovorio i Dakvort, koji je bio uzdržan.

- Ne znam koji su kriterijumi za izuzeće, da, u pitanju je nezavisno telo, morao je nekako da ispuni kriterijume. Ako ih je ispunio, trebalo bi da može da dođe - rekao je Dakvort, a njegov odgovor izazvao je reakciju De Minora.

- To je veoma politički korektan odgovor - rekao je De Minor, koji je zatim nastavio sa ciničnim upadima uz konstantan smeh, što možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Neponovljiva godina G.O.A.T.-a Đokovića: 100 sekundi vrhunske dominacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    5. januar 2022 | 09:44

    Pa kad si nebitan teniser,cak i u svojoj zemlji onda mozes samo da zavidis nekom. Ali nismo samo mi srbi ljubomorni na tudji uspeh. Kada budes prvi na svetu,i kada budes ziva legenda koja pise stranice istorije,onda mozda i zbog tebe naprave nekakav izuzetak. Ovako mozes da gledas Novaka i da lajes,jer nista drugo ti ne preostaje.

  • Mihajlo

    5. januar 2022 | 10:11

    Smeju se svojoj gluposti.

  • Jolo

    5. januar 2022 | 10:31

    Dva bandoglva praznoglavaca ko je čuo za ta velika imena svetskog tenisa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA