Skandalozne poruke Nenada Čanka dok maltretiraju Novaka: Političar nema srama, najstrašnije izvređao Đokovića!

Sramne reči političara prema najboljem teniseru svih vremena i najboljem ambasadoru Srbije u svetu

  • 51
Nenad Čanak, Novak Đoković Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Iako je cela Srbija ustala da pruži podršku Novaku Đokoviću koga australijske vlasti maltretiraju na aerodromu u Melburnu i tretiraju ga kao kriminalca, ima i nekih koji koriste čak i ovakvu šansu da napadnu najboljeg tenisera sveta i najboljeg ambasadora Srbije u svetu.

Jedan od takvih je i Nenad Čanak, koji nije birao reči da "ispljuje" Novaka Đokovića, čak i u ovakvoj situaciji.

On je uz skrinšot jednog od medijskih naslova imao sramotan komentar u kojem je Đokovića nazvao magarcem.

- Užasan tretman prema Srbinu! Prema Srbinu! Pa, je*ote, nije užasan tretman zato što je Srbin, nego zato što magarac nije vakcinisan - napisao je Čanak.

Ovaj njegov tvit izazvao je bes mnogih u Srbiji, pa su mu mnogi odgovarali uz prozivke, ali on se nije osvrtao na to, već je nastavio da vređa Novaka skandaloznim rečima.

- Dakle, ovako: Ko god se ne vakciniše protiv Covid-19, a za to nema JASAN I NEDVOSMISLEN MEDICINSKI OPRAVDAN RAZLOG, je neodgovorna, sebična i samoživa osoba. (Reč "magarac" sam upotrebio kao eufemizam) - glasio je novi tvit političara, koji nije stao na tome.

- Bio sam vrlo precizan. Nehigijena koja ugrožava druge nije stav niti ubeđenje nego neodgovornost i samoživost - nastavio je Čanak, ali to nije sve, jer je kada prođete njegovim tviterom možete da vidite da ima seriju loših i uvredljivih komentara na račun Novaka Đokovića, ali i njegove porodice.

Pogledajte neke od njegovih sramotnih tvitova na račun Novaka Đokovića.

Video: Đokovića kao šampiona dočekali na aerodromu u Australiji 2019. godine, a danas ga drže u pritvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    5. januar 2022 | 23:36

    Tri vakcine Fajzer sam primio i pre tri dana dobio koronu sa upalom pluća! Sada se ja osećam ako magarac! Da se nisam vakcinisao isto bi mi bilo! Oni koji tvrde da vakcina štiti očigledno lažu. Mene nije zaštitila. A protiv Čankovih bljuvotina ne postoji vakcina. Čovek bez partije i poslanika, a ne skida se sa nekih televizija i živi kao bubreg u loju! Od čega?

  • Goksi

    5. januar 2022 | 22:07

    Ko je rekao Čanak ?To je jedan izdajica i plaćenik zapada koji ceo život živi na leđima ovog jadnog i glupog naroda,koji nigde ne ide bez gorila koji ga čuvaju da ga neko ne izuje iz cipela .

  • AleksandarAtina

    5. januar 2022 | 21:47

    Priča čovek o higijeni i zdravlju a ima 700 kila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA