Nole, ti si šampion! Za Mozzart, Novak Đoković je pobednik Australijan opena!

Mozzart prema svojim igračima ispravio nepravdu koju je nanela Australija - svi koji su se kladili da će Novak osvojiti Australijan open imaju dobitni tiket

  • 7
Novak Đoković Foto: Mozzart

Kad doživiš brojne nepravde, pa i pored toga uspeš da budeš najbolji svih vremena – jasno je od čega si napravljen.

Novak Đoković još jednom je naišao na prepreku koja je, čini se, postavljena samo ispred njega i nikoga drugog – australijske vlasti prvo su mu odobrile vizu sa medicinskim izuzećem za dolazak u Melburn i učešće na Australijan openu, da bi sopstvenu odluku ukinule tek pošto je Đoković stigao na mesto događaja. Načinili su Australijanci presedan, držali najboljeg tenisera svih vremena u ekstradicionom pritvoru celu noć i na kraju mu saopštili da mu nije dozvoljen ulazak u zemlju, i da će biti deportovan nazad za Beograd.

Neverovatna odluka i neverovatna sramota za Australiju!

Ali za Mozzart, Novak je šampion, i samo on je jedini pravi osvajač Australijan opena 2022, šta god se dogodilo narednih dana.

Zato je regionalni lider u priređivanju igara na sreću doneo odluku da isplati sve tikete na kojima su igrači tipovali da će Novak Đoković osvojiti prvi grend slem u sezoni.

Podsetimo, Mozzart nije priznao nepravdu ni 2019. godine, kada je Novak izbačen sa US opena jer je nenamerno pogodio sudiju lopticom – i tada je za Mozzart Novak bio jedini pravi pobednik, pa je i tada isplatio sve tikete na kojima je odigrano da će Đoković biti pobednik US opena.

Nole, ti si šampion!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranka

    6. januar 2022 | 09:37

    Nole ti si već pobedio. Ti si naš pobednik. Dušmani nek plaču.

  • Ljuba

    6. januar 2022 | 12:06

    Novace ti si vec pobedio u Australiju

  • Oki

    6. januar 2022 | 12:54

    Sto se mene tice zabraniti prenose u Srbiji ako Noletu nedaju da brani titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA