Haos ispred hotela gde je zatvoren Novak: Policija uhapsila dve osobe, nastao revolt

Nemiri su počeli u Melburnu u kasnim večernjim satima

  • 4
Novak Đoković, hotel, hapšenje Foto: William WEST / AFP / Profimedia

Da li će Novak provesti još jednu neprospavanu noć u hotelu strave i užasa u Australiji? Kako se čini prema izveštajima sa lica mesta, to ne bi trebalo ni da čudi, pošto su ispred prave demonstracije.

Ispred su se okupili srpski navijači koji pružaju podršku našem teniseru, ali i aktivisti za ljudska prava koji traže da se puste ostali migranti zatočeni u hotelu, pa samim tim imamo lude scene.

Ova druga grupa se u kasnim večernjim satima po australijskom vremenu sukobila sa policijom, pa je bilo povređenih i uhapšenih.

Prema navodima lokalnih medija, privedene su dve osobe koje su se popele na hotel kako bi raširile poruku, što je izazvalo revolt ostalih okupljenih ljudi.

Video: Nadal o Đokoviću: Žao mi ga je, ali mesecima je znao koji su uslovi! Sam je doneo odluku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No com

    6. januar 2022 | 14:09

    Ovo je Fasizam novijeg doba, al ovo ne cine normalni ljudi ovo je SKOT fasista, ja lepse i pametnije zivo bice u toj drzavi nisam Video od Kengura. Ustvari to nije drzava to je Kolonija Britanska, a isti su.

  • Bushido

    6. januar 2022 | 16:29

    U 17 vijeku je Engleska zaposela teritoriju Australije, I u početku je tamo slala ljude po kazni ( praktično su kriminalce iz svoje zemlje deportovali na tu teritoriju ), istrebljujući domoroce, Aborođine, koji su tu boravili, po nekim procenama 42.000 godina. Nije ovo čas iz istorije, nego razmišljanje, potomci takvih ljudi, mogu li imati dominantne pozitivne ljudske karakteristike ? I otuda ne čudi njihov odnos prema našem Noletu, koji dolazi iz ( po njima ), Trećeg svijeta, a ne sa zapada, a pri tome je najbolji teniser, sportista, inteligentan, poliglota , humanista...

  • Некад и сад

    7. januar 2022 | 23:38

    Некад - heil Hitler, Сад heil COVID

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA