≫ 

Čestitajte Novaku Božić, a Telegraf će najupečatljivije poruke pokazati srpskom teniseru

Pokažimo svi podršku najboljem teniseru na svetu

Novak Đoković, Božić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Novak Đoković će posle svih nedaća u Australiji veoma lako izrasti u heroja. Dočekao je Božić u hotelu užasa, Telegraf mu je čestitao, a sada će imati priliku da to urade i svi građani, dok će mu redakcija portala neke od njih i pokazati.

Sve je ovo trebalo da izgleda kao i jedan običan turnir, prvi Grend slem u godini, koji je Novak već mnogo puta osvajao. Doduše, moglo bi da bude drugačije, pošto bi Đoković mogao da ispiše istoriju ovoga puta i osvoji svoju 21. titulu.

Podrška za Srbina stiže sa svih kraja sveta, a redakcija Telegrafa je odlučila i da pokaže solidarnost iz Srbije.

Svi navijači, fanovi, simpatizeri, zaljubljenici u tenis, sportski fanatici ili pak najobičniji građani mogu poslati poruku na našu adresu, čestitati Novaku Božić, a budite sigurni, one najupečatljivije će doći do srpskog tenisera.

Poruke možete slati na broj telefona (064/8939257), na društvene mreže ili u komentar ove vesti.

Video: Srđan Đoković grmi na australijske političare: Optužio ih za rasizam i citirao izreku svoje babe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    6. januar 2022 | 16:58

    Hristos se rodi! Sano napred! Nije nas unistila ni otamanska imperija niti, zuta monarhija a ni Hitler ! Licemernim englezima si napravio cir a srbima satisfakciju. Vredimo kao narod! Opstacemo i pod bombama i pritiscima! Ti si se drznuo da budes najbolji! Arijevcima to sigurno smeta! Molimo se bogu da pobedis te sitne duse po stoti put. U svakom slucaju slavicemo te doveka! ​S vereom u Boga i otadzbinu napred!

  • Srbina

    6. januar 2022 | 19:39

    Kazu da si u Australiji u pritvoru...Ne,nisi tamo Nole! Ti si u svakoj Srpskoj kuci, ti si danas svugde gde Badnjak gori gde se Badnjak unosi gde se Srpski zbori. Sutra kada osvane Bozicno jutro ti Nole ni sutra neces biti tamo gde oni zele,tamo gde kazu,ONI LAZU!!! Ne znaju oni da ces ti Bozic provesti sa svojim narodom,da ces ti sutra biti svugde samo NE tamo gde oni zele!!!!! Ti ces Nole i sutra kada osvane Bozicno jutro biti sa svojim narodom,u glavama u srcima svih nas! Mi znamo da ti to znas,znamo da osecas sve to,ali znamo i da oni tako nesto nikada nece osetiti,nece jer nisu ljudi! Ne zaboravi veliki covece,nisi I NIKADA NECES BITI SAM!!!! Srecan ti Bozic Srbendo nasa i ne zaboravi da si u domu svake Srpske porodice,u srcu svakog Srbina da si sa svojim narodom vise nego ikada sto si bio!!!!

  • Grunf

    6. januar 2022 | 16:08

    Nole jeste sin svojih bioloških roditelja ali ne postoji kuća u Srbiji u kojoj on nije kao sin ili unuk. Ne postoji čovek u Srbiji ma koje vere ili nacije bio a da ne voli Noleta. Toliko je učinio za svakog od nas. Toliko puta nas je naterao da se zbog njega radujemo. Moramo sada mi poslati njemu podršku da izdrži a znamo da može. Noke' pobedi i ovo. Srećan Božić. Hristos se rodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA