≫ 

Jelena Đoković prekinula tišinu, poruka za Božić i Novaka dira u srce: "Duboko udahnem da se smirim..."

Oglasila se i supruga najboljeg tenisera sveta koji je zatočen u Melburnu

  • 4
Jelena Đoković, Novak Đoković Foto: Instagram/jelenadjokovicndf

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zatočen je na Božić u nehumanim uslovima u Melburnu u migrantskom hotelu i čeka rasplet žalbe i odluku suda Viktorije povodom odbijanja vize od strane vlasti Australije.

Njegova porodica mu sve vreme pruža podršku, a drugog dana zatočeništva održana je vanredna konferencija za medije na kojoj su se pojavili otac, majka, brat i stric, koji su otkrili detalje brutalne torture nad Novakom, a kasnije bili deo skupa podrške ispred Skupštine Srbije.

Sada se putem Instagrama oglasila i njegova supruga, koja je čestitala svima Božić uz poruku i fotku koja će dirnuti srca svih Novakovih fanova.

- Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva - napisala je Jelena, koja je zahvalila i svima za poruke podrške i ljubavi.

- Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila - istakla je Novakova supruga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Video: Australijanci su se prevarili, Novak će postati simbol za slobodu širom sveta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanesa

    7. januar 2022 | 02:53

    Uz Novaka zauvek!!!

  • M. K.

    7. januar 2022 | 12:43

    Vaistinu se Hristos rodi☧ i tebi srecan Bozic Jelena i puno snage...♥️ Novak svakako pobednik ✨✨💫💫💫💫🇷🇸

  • Zepe

    7. januar 2022 | 12:24

    Novak je jedan pozitivan lik pun razumevanja za teškoće drugih,što je bezbroj puta dokazao u raznim situacijama učestvujući u raznim humanitarnim akcijama dajući priloge u ogromnim ciframa.Kako neko može da svoje negativne linkove i komentare može da širi društvenim mrežama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA