≫ 

Saopštenje porodice Đoković

Familija najboljeg tenisera sveta najavila novi skup ispred Skupštine Srbije na Božić od 15 časova

  • 11
Skup podrške Novaku Đokoviću Foto: Nikola Tomić

Porodica Novaka Đokovića uključila se u borbu za njegovo oslobađanje! Nakon konferencije za medije koju je čuo čitav svet, gde su izneti šokantni detalji o maltretiranju Novaka u Australiji i nehumanim uslovima u kojima se nalazi, usledio je i skup podrške ispred Skupštine Srbije na kojem se okupilo više stotina Novakovih pristalica.

Skup je najavljen i za danas, na Božić u isto vreme od 15.00 ispred Skupštine Srbije.

Porodica Đoković tim povodom je dostavila i saopštenje medijima povodom novog okupljanja.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Poštovani,

Porodica Novaka Đokovića poziva sve verne navijače i one koji podržavaju najboljeg tenisera na svetu u delikatnoj situaciji u kojoj se našao pred prvi Grend slem turnir u sezoni – Australian open, da se i danas, na Božić, okupe ispred Skupštine grada u 15 časova.

Najveći hrišćanski praznik je prilika da se još više oseti važnost zajedništva i iz Beograda u svet ode slika ogromne podrške koju najbolji teniser na svetu ima u svojoj zemji.

Srećan Božić!

Porodica Đoković.

Video: Srđan Đoković: Novak je naše sunce i proviđenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    7. januar 2022 | 11:45

    Svaka pametna osoba ce na današnji dan da ostane kuci sa porodicom. Da li bi ti izasao na ulicu da podrzi nekog danas???

  • Mateja 88

    7. januar 2022 | 11:57

    Mir Boziji, Hristos se rodi! Srdjane dosta je ljudima ulice, hoce bar da danasnji najradosniji praznik da provedu sa svojom porodicama!

  • Ajmooooo

    7. januar 2022 | 11:42

    Srdjane glavo pametna nedaj se al pobeda je u nasem dvoristu, oni sve ovo odlazu da bi se iskupili i opravdali svoj politicki poraz, oni su sami sebi presudili a mi ostanimo smireni i ne dajmo im povoda za reakcije, jer oni su porazeni jos na prvom koraku. Ajmo malo diplomatije i sve sto nam daje Elan za pobedu. Celom Svetu je jasno da mi nismo navikli na poraze ne iz inata vec iz razuma. Mi nismo Cinici ko oni. Nadal , Medvedev i jos njih par koji su se izdvojili ko veliki neprijatelji oprosticemoim jer jos su mladi i neruzumni, danas je taj dan za oprostaj. Hristos se rodi I srecan Bozic pravoslavni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA