≫ 

Čovek koji je zatočio Novaka nam se smeje u lice: "Srećan vam Božić"

Nova provokacija Skota Morisona

  • 20
Skot Morison Foto: PA Images / Alamy / Profimedia

Ako upitate svakog Srbina na kugli zemaljskoj ko mu je trenutno najomraženija ličnost, odgovor je jasan - premijer Australije Skot Morison.

Čak ni Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta, nije mogao da ne prozove čoveka koji se drznuo da maltretiranjem legende sporta kakav je Novak ubere jeftine političke poene i iskoristi ih za izbore koji slede u Australiji.

Gospodin Morison, za koga mnogi mediji u zemlji otvoreno pišu da je lično insisitrao na nepuštanju Novaka Đokovića u Melburn i otkazivanje vize, nastavio je i ovog petka sa licemernim ponašanjem.

On je na Tviteru čestitao pravoslavni Božić po starom kalendaru samo dva dana nakon što je ponizio jednog od najvećih sportista sveta, a na to su ga mnogi podsetili u komentarima.

Video: Odjekuje u Melburnu na srpskom i engleskom: Nole, mi te volimo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gale

    7. januar 2022 | 19:24

    Sta mozes da ocekujes od zemlje robijasa?

  • Srba S.

    7. januar 2022 | 20:02

    Najveće zlo od kad je sveta su Englezi. A tek ovi potomci najvećeg šljama, kriminalaca, ubica.... A ovog skota još nazivate gospodinom???? Samo treba svaku stvar nazvati svojim pravim imenom!

  • globalistima

    7. januar 2022 | 19:05

    Covek je jedan obican pijun, zna se cija je direktiva, onih istih koji su pandemiju izazvali. Ali primiče im se obican narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA