≫ 

Još jedan dokaz da je Novaku naneta ogromna nepravda: Evo šta piše na zvaničnom sajtu!

Na sajtu viktorijanske vlade za strane putnike uočena je nova velika "brljotina"

  • 1
Novak Đoković, Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Dok Novak Đoković provodi svoj treći dan "zatočen" u hotelu za migrante u Melburnu, počinju da se pojavljuju novi dokazi da je Vlada Australije zajedno sa ogranizatorima napravila niz propusta čime je dovela u zabludu srpskog i sve ostale tenisere koji su planirali da u ovu zemlju doputuju sa medicinskim izuzećem.

Novak je svoje dobio potpuno legalno, od strane dva nezavisna medicinska panela, ali je na aerodromu u Melburnu njegova viza ipak poništena zato što nije "ispunjavao uslove za ulazak u zemlju" koje je propisala tamošnja Federalna vlada.

Juče se pojavio dokument Teniske federacije Australije koji je sugerisao teniserima da će preležana kovid infekcija nakon 31. jula 2021. godine biti dovovljan razlog za ulazak u zemlju, što nije bilo usklađeno sa odlukom Federalne vlade iz novembra koja je to revidirala.

Na zvaničnom sajtu vlade Viktorije namenjene stranim putnicima i dalje piše da je za medicinsko izuzeće od dve doze vakcine dovoljan "sertifikat od medicinskog radnika da osoba ima mogućnost dobijanja nuspojava ili da ima zarazu (uključujući i onda kada je zaražena kovidom) ili da je preležala kovid potvrđen PCR testom u poslednjih šest meseci". Što znači da Đoković jasno ispunjava sve uslove za ulazak.

Sve to ukazuje da je Novak samo pratio pravila i uputstva koja je objavila zvanična institucija na svom sajtu i da je doveden u veliku zabludu, te se može reći da je potpuno legalno u Australiji.

Video: Srđan Đoković: Novak je naše sunce i proviđenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EurekA

    8. januar 2022 | 14:05

    Zato što je NOVAK ĐOKOVIĆ SRBIN i zato što je NAJVEĆI zato je kriv. E zato jeste JOŠ VEĆI !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA