Slike strave i užasa iz hotela gde boravi Novak: Sobe su depresivne, prljave i nedostojne čoveka

Češka teniserka, Renata Voračova otkrila je gde boravi Đoković

  • 7
Novak Đoković, Melburn, hotel Park Foto: William WEST / AFP / Profimedia

Treći dan Novak Đoković se nalazi smešten u hotelu strave i užasa u Melburnu sa migrantima, od kojih su neki tu već devet i više godina. Uslovi su krajnje nehumani, informacije sa lica mesta kažu da nema čistog vazduha, da je hrana odvratna i da se bube šetaju po sobama.

Na osnovu fotografija Renate Voračove, češke teniserke kojoj je viza povučena, saznali smo u kakvim uslovima boravi Novak Đoković. Slike deluju jezivo, soba je mala i depresivna, a policija se non-stop nalazi ispred vrata.

O higijenti ne treba ni trošiti reči. Jednostavno, sve izgleda krajnje nedostojno prvog tenisera na planeti.

- Ovo je hotel?! Doveli su me u sobu rano ujutru, u sobi sam i ne daju mi da idem bilo gde. Uslovi su jednostavni, ali ovo je kategorija boljeg hostela. Nije tragedija, nije ni hit-parada. Proverili su kakvo mi je zdravlje, doneli su mi hranu. Imam pratnju u hodniku.

- Čuvari su pristojni. Nije baš da viču na mene kada proturim glavu kroz vrata, pokušavaju da mi se nađu i da mi pomognu. Ali, na primer, prozor je čvrsto zatvoren i ne mogu da ga otvorim više od pet centimetara. A obezbeđenje je svuda, čak i ispod prozora, što me je nasmejalo. Kao da planiram da skočim i da bežim - besna je bila Voračova.

Novak će u ovoj sobi biti do ponedeljka, nadamo se bez nekih posledica. Tada će sud doneti odluku o tome da li će mu biti dopušten boravak u Australiji ili će biti deportovan.

Video: Odjekuje u Melburnu na srpskom i engleskom: Nole, mi te volimo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    8. januar 2022 | 09:50

    Da li se oglasio Fond za humanitarno pravo?

  • Zoran

    8. januar 2022 | 11:05

    Jak je on, proće i to. Spavali smo i na gorim mestima i jeli goru hrani pa preziveli!!! Tako će i on! Samo udri posle...!!!!

  • Mališa

    8. januar 2022 | 11:07

    Šta se može očekivati od sinova i unuka najgoreg soja engleskog društva kojih se engleska kruna odrekla. Dokle SRBIJA je stobom,najveći si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA