≫ 

Novak "ostao" bez društva u hotelu: Češkoj teniserki odbijena viza, vlasti je deportovale iz zemlje!

Makar se spasila od užasa...

  • 15
Renata Voračova Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Češkoj teniserki, Renati Voračovoj, koja je zadržana u istom hotelu kao i Novak Đoković, odbijen je zahtev za vizu, te su je granične vlasti deporotvale iz Australije, prenose tamošnji mediji.

Renata je doduše odigrala već jedan turnir u Australiji, pre nego što su je naprasno priveli i zatvorili u "Park hotel", gde su čekali odluku o izdavanju vize, iako je već dobila medicinsko izuzeće.

Ona je poput Novaka, dobila medicinsko izuzeće od Tenis Australije, zbog toga što je malo pre toga bila zaražena korona virusom, koji je uspešno i preležala, međutim, granične vlasti su je u četvrtak priveli u hotel.

Samo dva dana kasnije, tačnije u večernjim satima, Voračovoj je odbijen zahtev za vizu i ona je deportovala za Dubai, čime je postala već drugi učesnik sa AO koji je morao da napusti zemlju.

Podsetimo, Novak će izaći na sud u nedelju u ponoć, prema srpskom vremenu. 

Video: Odjekuje u Melburnu na srpskom i engleskom: Nole, mi te volimo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rođo

    8. januar 2022 | 16:03

    Ma šta kažu da mu nije kao u Monte Karlu? je li moguće da nije u pitanju hotel sa 5 zvezdica kao i uvek kada negde odseda? samo da ne sedi na ladan beton i da se ne preladi.

  • Goga

    8. januar 2022 | 16:15

    Postovani, Pa toliko je jasno, cehinja je povucena a vec je usla i igrala, samo da bi osigurali objasnjenje da nije samo Novaku uskracen ulaz. Tragicna manipulacija, toliko providna i ko ima IQ 60-70 jasno mu je da je sve ovo paradoksalna igra, bednih i jadnih i plitkoumnih politicara i naravno teniske vrhuske i magnata, vlasnika nasih zivota. Ogroman broj pratilaca tenisa, a i onih koji ga ne prate, je toliko niskog obrazovanja, nema jasno izgradjenu samosvest, ne poseduje cak vise i samostalan nacin razmisljanja, mnogi vec izmaltretirani igrom koja se zove " korona" ima pogresnu sliku i naravno na platformama komentarisu bas onako kako zvanicnici zele- znaci uspeli su da im usade u misljenje ono sto su i zeleli. NEVIDJENA MANIPULACIJA, zadivljena sam do kog je stepena intelektualnog razvoja stigao ljudski rod, ali se isti usmerava desetinama godina. BRAVO,BRAVO,BRAVO za sve , koji misle da su odabrani. Ali mislim da je Novak, COVEK, srce, dusa,moralni kodeks, eticki, empatijski toliko iznad svih njih da ce kad -tad istina izaci na videlo, samo da ne bude kasno za sve ljude da shvate protiv cega i sa cime se bori!!!! Hvala sto ste omogucili da komentarisemo. S postovanjem, Goga

  • Gamad

    8. januar 2022 | 15:34

    Ovim se iskupljuju sada , upleli su se sada u rasisticka kucina i ja mislim da ce im ovo biti poslednji GS, al Djole ganjaj ih do poslednjeg daha , a pitam se gde je svetska teniska organizacija gde su njihove reakcije, isti su ko i ovi kolonijalsti rasisti. Sad udari iz sve moguce snage da osnujes to sto si zapoceo al pazi skim to radis, Medvedeva ni slucajno jer to ti je velika podmuklica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA