"Ako ovo rade Novaku, zamislite tek šta bi vama uradili": Poznati britanski političar brani Đokovića

Najdžel Faraž je imao svoje obraćanje svima, i to čak putem dve društvene mreže

  • 28

Novak Đoković provodi već četvrti dan u zatočeništvu u Australiji, suđenje je sve bliže, a u njegovu odbranu je stao i Najdžel Faraž, britanski političar koji je bio vođa "Bregzita" u Velikoj Britaniji.

Faraž je prvo putem Tvitera objasnio čitavu situaciju iz Australije svim ljudima koji ga prate i kojima još nije baš najjasnije šta se dešava tamo. Ubrzo posle toga, ovaj političar je i na svoj Jutjub kanal izbacio video u kom je ušao malo dublje u celu tematiku.

Britanski političar je kroz video na svom kanalu direktno stao i na stranu Novaka Đokovića, dok je pitao vlasti u Australiji, kada će ga pustiti kada je ispunio sva pravila?

- Siguran sam da svetski broj jedan, sigurno nije zdravstveni problem za narod. Svi pričaju o vakcinaciji, iako znamo da su neki primili po dve, tri, pa čak i četiri vakcine (Izrael), oni i dalje mogu da se zaraze, a mogu i da prenesu dalje. Negativan je, dao vam je test, igrajte po pravili i pustite ga da igra - jasan je Faraž bio u svom klipu, koji možete pogledati na početku teksta.

S druge strane, on je u svojim tvitovima istakao i da je pričao s porodicom Đoković, te da su ga uputili u to kakav je horor preživeo Novak Đoković po sletanju u Australiju, a kompletne tvitove možete pogledati u nastavku teksta.

Najupečatljivije je bilo jedno pitanje, ako ovo rade najboljem teniseru na svetu, šta bi tek uradili vama?

Najdžel Faraž je napomenuo i "zli plan" Australije, prema kom bi, ukoliko Đoković svojevoljno napusti zemlju dobio zabranu da naredne tri godine uđe u istu, čime bi praktično i zaključio svoju karijeru sa devet osvojenih Australijen opena.

Video: Govor Srđana Đokovića trećeg dana skupa: Smešni i žalosni ste u svojim lažima i podmetanjima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. P

    8. januar 2022 | 20:51

    Pojedini misle dasu vlasnici tudih zivota, mogu kako hoce, ali nemogu dokle hoce.

  • Zare

    8. januar 2022 | 20:38

    Tek ce da nas maltretiraju fasisti su to, sirom planete ali na kraju ce visiti svi do jednog

  • Gongi

    8. januar 2022 | 20:11

    Englez a nas 👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA