≫ 

Poznato je kakva kazna čeka Đokovića ako ga deportuju iz Australije

Sve će se znatu u nedelju oko ponoći

  • 23
Novak Đoković, aerodrom Foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u nedelju u ponoć (po srednjeevropskom vremenu) trebalo bi da sazna konačnu odluku australijskog suda hoće li mu biti dozvolejn ulazak u tu zemlju!

Đokoviću po sletanju u Melburn nije dozvoljen ulazak u zemlju i hteli su odmah da ga deportuju, ali se Novak žalio i potom je prebačen u hoetl u kom čeka pomenuto suđenje.

Tokom dana se pojavila i žalba na 35 strana u kojoj se vidi kakvu torturu je preživeo na aerodromu, dok AP u međuvremenu javljda da bi Novak u slučaju deportacije mogao da zaboravi ulazak u Australiju čak do 2025. godine.

- Osoba kojoj je viza otkazana može da bude pod zabranom u periodu od tri godine da joj se izda makar i privremena viza. Period izuzeća će biti razmaran kao deo bilo koje nove aplikacije za vizu i može da bude odbačena u izvesnim okolnostima, sa naglaskom da se svaki slučaj sagledava sa svojim posebnim odlikama - poručili su iz Pogranične službe Australije za AP.

Video: Od gusala i patriotskih pesama do zastava bratskih nacija: Đoković ujedinio planetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    8. januar 2022 | 21:19

    Nole,ako ti odobre vizu..udji i istog trena izadji i reci zdravo kengurima..nisu ti potrebni

  • Taša

    8. januar 2022 | 20:21

    Sramota za čovečanstvo

  • 8. januar 2022 | 22:43

    Vakcinisana sam, ali ovo sto se radi po svim zemljama je cisto prose**vanje! Vakcina nije nikakva garancija. Vakcinisana 3x, pozitivna na kovid. Srecom, nemam nikakvih tezih simptoma. Kovid pas, uslovljavanje vakcinom, sve je to cisto sranje. Kovid pas bi bio opravdan jedino da traze negativan test. Sve drugo je samo politika i zaradjivanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA