≫ 

Vilander ponovo o Đokoviću: Njegova karijera bez vakcine? Izgleda veoma nezgodno...

Šveđanin se pita i kako je došlo do toga da Đoković stoji ispred carinika i ovaj mu brani ulazak

  • 12
Novak Đoković, Mats Vilander, Barbara šet, Australijan open 2020 Printskrin: Youtube/Djoker Nole

Nakon što je dao ekskluzivni intervju za Telegraf, u kom je poručio da je ružno ovo što se dešava Novaku Đokoviću, nekadašni teniski šampion Mats Vilander oglasio se i za portal "tennis 365."

Šveđanin, koji je sada jedan od najpoznatijih teniskih analitičara, ponovo je govorio o Đokoviću i tom prilikom je poručio da će Novaku biti veoma teško da se bavi tenisom bez vakcine.

- Izgleda veoma nezgodno - rekao je Vilander koji je govorio o potencijalnom učešću na Australijan openu rekao:

- Veoma je teško biti u karantinu nekoliko dana pred grend slem. Nisam siguran da li će ovaj slučaj da predstavlja neku vrstu presedana. Ovo je splet nesrećnih okolnosti - rekao je Vilander i dodao:

- Svi u tenisu podržavaju ideju da bi Novaku nekako trebalo dozvoliti da igra. U isto vreme postoje pravila i propisi za obične Australijance. Bilo je slučajeva kad neki od njih nisu mogli da se vrate kućama. Sve je sada na nadležnim organima.

Govorio je Vilander i o tom medicinskom izuzeću koje je izazvalo dosta polemike.

- Moramo da znamo čemu služi medicinsko izuzeće. Jeste privatna stvar, ali bi to mnogo olkašalo razumevanje situacije. Kako je došlo do toga da Đoković stoji ispred carinika i ovaj mu brani ulazak? Kako je došlo dotle? Zvuči kao da je Đoković mislio da je sve u redu. Odjednom nije.

Video: Srđan Đoković o Niku Kirjosu: Otkrio šta je Australijanac poručio danas Novaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super Brundo

    8. januar 2022 | 23:29

    Moze, pokazace na svom primeru da to moze da se uradi.Ima da odjekne.To je njegov samar svetskom zlu.Vidite dokle je doslo, da covek mora da se vakcinise kako bi usao u restoran.I ljudi to cutke prihvataju.E pa on nece.

  • Dusan

    8. januar 2022 | 23:30

    Podrska Noletu

  • cubamaster

    8. januar 2022 | 22:55

    Novak ima bezrezervnu podrsku svih nas i molim ga da ne zloupotrebi nase poverenje… Pokidaj ih sve u ponedeljak na sudu Pa zatim i na terenu Samo nemoj da ispadne da si lazirao pozitivan PCR…kostace nas ugleda i bice nas sram od sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA