≫ 

Melburn je srce Srbije: Navijači "opleli" kolo ispred Novakovog hotela, daju mu podršku pred suđenje

Srpski navijači i danas su u velikom broju ispred ozloglašenog hotela "Park" u Melburnu

  • 12
Novak Đoković, navijači Foto: William WEST / AFP / Profimedia

U iščekivanju konačne odluke Federalnog i porodičnog suda u Viktoriji o slučaju Novaka Đokovića, navijači u Melburnu ne prestaju da mu daju podršku ispred hotela u kojem je smešten već četvrti dan uzastopno.

Pisali smo već o užasnim uslovima koji u njemu vladaju, da se tu nalaze migranti koje australijske vlasti devet godina "šetaju" sa jednog na drugo mesto, da je hrana upitnog kvaliteta baš kao i higijena.

Nadamo se da će srpski teniser "preboleti" ove užasne uslove i da to neće uticati na njegove igre, uzimajući u obzir da nije mogao ni da trenira u ovom periodu, pa čak ni da izađe na svež vazduh, što je potpuno skandalozno.

Ipak, non-stop može da čuje da se ispred nešto dešava, pošto su se mnogobrojni srpski navijači okupili ispred hotela kako bi mu pružili jaku podršku. Poneli su razne transaprente, a sada se može videti i da su zaigrali narodno kolo.

Sjajno su organizovani, doneli su čak i zvučnike na lice mesta i ne nameravaju da odstupe dok pravda ne "prevagne" na Novakovu stranu. Uz zvuke narodnog folkolora, verovatno će i samom Novaku biti lakše da preboli poslednju noć u hotelu strave i užasa.

Video: Emui i kakadu poručuju složno: Free Novak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    9. januar 2022 | 09:22

    Ni Beograd nije više u rukama Srba. Crnogorci vladaju u svakom preduzeću, u svakoj ustanovi. U Vojvodini Madjari komanduju. Na Kosovu nijedan Srbin ne sme da progovori svojim jezikom. Na jugu Srbije od Albanaca ni policija ne sme da udje u neka sela. Budi Srbin u Srbiji!!! A mi se nešto k..čimo.

  • SVM

    9. januar 2022 | 09:38

    Veliko je srce SRPSKO. Na atome se deli i stigne svuda. Pomogne i neprijatelju. I neka ostane veliko ali samo malo pametnije da bira kome će priteći u pomoć a da ne škodi sebi

  • Dragana Vasiljevic

    9. januar 2022 | 09:44

    Bravo za podrsku Noletu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA