≫ 

Australian Closed: Novakovi fanovi osmislili novi logo za GS u Melburnu

U jeku negativnih vesti o Đokoviću iz Australije, na Tviteru se pojavila i jedna šaljiva na račun prvog Grend slema u sezoni

  • 1
Novak Đoković, Australian Open Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Novak Đoković se četvrti dan nalazi "zaključan" u Hotelu "Park" u Melburnu nakon što su ga australijske vlasti privele zbog "neispunjavanja pravila i uslova" za ulazak u Australiju.

Tamo će sačekati sudsku odluku o deportaciji ili puštanju na slobodu koja će biti doneta u ponoć večeras pred Federalnim i porodičnim sudom pravde. Mnoge svetske televizije će direktno prenositi ovo obraćanje.

Dok to čekamo, javljaju se mnoge poruke podrške Novaku, ali i kritike na račun organizatora. Tako se jedan srpski navijač na originalan način dosetio da "pecne" Australijan open.

Dizajnirao je novi logo prvog Grend slema i promenio mu naziv u Australian Closed ("zatvoren") i stavio katanac u simbol zaključavanja Novaka Đokovića.

Nema šta, zanimljiv način da se barem nabaci osmeh na lice u ovim crnim vremenima za najboljeg na svetu.

Video: Emui i kakadu poručuju složno: Free Novak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    9. januar 2022 | 15:55

    Ma ovo sa Novakom nije u redu uopste.Nego,da oni nama ne spremaju nesto gore...Novak im lego ko kec na jedanest.Bacili su nam tu vest u lice,a rade nam iza ledja??? Nesto mi palo napamet.I tu se kengurska vlada nista ne pita..nego ona saka mocnika.Znam recicete teorija zavere..ali zar nam i u Srbiji nisu ,,bacali,,vesti u lice????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA