≫ 

Novaku ne daju doručak! Majka iznela šokantan detalj iz hotela užasa

Još jedan dokaz da se Đoković suočava sa nehumanim uslovima

  • 45

Dijana Đoković, majka najboljeg svetskog tenisera Novaka, iznela je jedan šokantan detalj tokom skupa podrške koji porodica organizuje u Beogradu!

Novak je, kao što znate, i dalje zatočen u hotelu užasa i u nedelju oko ponoći trebalo bi da se nađe ispred suda koji će doneti konačnu odluku hoće li biti deportovan ili ne.

- Dragi prijatelji, pružate nam veliku podršku, šaljemo je Novaku. Sada nam je podrška najbitnija, nema nas mnogo, ali smo mnogo jaki. Novak je odlučio da istera pravdu, da nije ništa kriv. Uradio je sve po pravilima. Oni su ga zatvorili, ne daju mu čak ni doručak, ima ručak i večeru, za doručak nema ništa - rekla je Dijana i dodala:

- Pričam vam šta mi je on rekao. I u zatvoru imaju tri obroka dnevno i da izađu napolje. Nema ni prozor normalan, da gleda na park, nego gleda u zid. To nisu humani uslovi. Hvala svima na svetu, u Melburnu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, hvala svima. Idemo dalje, nadam se da ćemo pobediti.

Podsetimo, saslušanje počinje u ponoć i trajaće oko dva sata. Zatim sledi pauza od tri sata, pa od 05:00 kreće izlaganje zastupnika države - dok se konačna odluka očekuje oko 7.30 po srednjeevropskom vremenu.

Video: Veselje i kolo ispred hotela u kojem je zatočen Novak: Srbi okupirali Melburn

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba Mira

    9. januar 2022 | 15:50

    A što se mali Noca ne okrene i vrati kući ?

  • Uhh

    9. januar 2022 | 16:00

    Možeš misliti. Mnogi nemaju ni za jedan obrok,pa niko o tome ne piše

  • Tata

    9. januar 2022 | 15:41

    Pa preživeće neki nemaju ni to.... Al za svoje boli tuđe ne vidiš ee...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA