≫ 

Porodica Novaka Đokovića drži konferenciju za medije od 14.00 časova

Podsetimo, ona je sa 11 časova pomerena za kasnije

  • 22
Rolan Garos, Novak Đoković, Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković posle četiri dana provedena u Hotelu "Park" u Melburnu u pritvoru, pušten je na slobodu po odluci Federalnog i porodičnog suda iz ovog grada, pošto je pobedio Vladu Australije odlukom sudije Entonija Kelija.

Postojala je određena bojazan da će Ministar za migracije Australije iskoristiti diskreciono pravo da četiri sata po donošenju odluke ponovo ukine vizu Novaku, ali se to za sada nije desilo, mada izvori kažu da je moguće da će to uraditi tokom sutrašnjeg dana.

Bilo kako bilo, Đoković je sada slobodan čovek i trenutno se prema nekim izvorima nalazi na treningu posle kog je trebalod a s eovrati javnosti. Međutim, to se neće dogoditi.

Video: Ludi Srbin se zaleteo na policajca koji prska suzavcem: Nastavak haosa na ulicama Melburna

Konferenciju će održati njegova porodica sa početkom od 14.00 časova putem video linka, što je potvrđeno i od strane Novakovog oca Srđana Đokovića.

Video: Opšti haos u Melburnu: Navijači okružili auto u kom je Đoković, policija bacila suzavac na njih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rsk

    10. januar 2022 | 13:13

    Bilo bi dobro da nista ne komentarise,dok ne dinge pehar-10ti a poslje toga iz svih raspolozivih orudja po “klokanima”.

  • Tatjana

    10. januar 2022 | 12:52

    Svim ❤️uz porodicu. Svim ❤️uz Noleta. Ovo je velika nepravda . Znaju i oni sami da cine nepravdu ali nemogu da se nose sa tim da je Nole broj1. To ih boli . Nole je simbol ljubavi, vere , dobrote , prastanja i simbol uspeha.On je covek koji ima plemenitu dusu i koji nesebicno daje sebe u svakom pogledu.Zato ga volimo . Zato se radujemo njegovim uspesima i tugujemo kada dozivi poraz.Ma kakva odluka bude donesena Novak je pobednik. Pobednik i kao sportista i kao covek.Voli te Nole i obozava cela moja porodica.Svim ❤️i dusom uz Novaka.❤️❤️😘🍀🍀🥰🎉🎊🏆🏆🏆❤️

  • Jorgovan

    10. januar 2022 | 13:00

    Nastavi da budes Tih....i ne komentarisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA