≫ 

Aleks Hok i dalje ćuti, Đoković za još jedan korak bliži Australijan openu!

Ministar za imigracije temeljno razmatra svoju odluku i propustio je da je donese u utorak

  • 1
Aleks Hok Printskrin: Instagram/alexhawkemp

Najbolji svetski teniser Novak Đoković za još jedan korak je bliži da nastupa na ovogodišnjem Australijan openu, barem za sada, jer ministar za imigracije Aleks Hok još vaga da li da mu po drugi put ukine vizu!

U saopštenju koje je objavljeno u utorak popodne po tamošnjem vremenu, portparol Aleksa Hoka je rekao da on "temeljno" razmatra da li da iskoristi svoja diskreciona ovlašćenja i ukine Novakovu vizu nakon što ju je suidja vratio u ponedeljak posle saslušanja.

Nejasno je samo koliko je vremena potrebno Hoku da donese odluku, pošto AO počinje za šest dana, Podsetimo, žreb je na programu u četvrtak i o tome kada će moći da igra sa Rafaelom Nadalom smo detaljno već pisali.

Podsetimo, Đoković je u ponedeljak dobio Vladu Australije pred sudom i vraćena mu je viza, zatim je još četiri sata od konačne presude čekao da vidi hoče li mu Hok po drugimput istu ukinuti, pošto na to ima pravo, da bi zatim otišao i odradio trening odakle se javio sa terena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    13. januar 2022 | 11:36

    Kakav bre Hok, pobogu Nole je na očigled celog sveta uhvaćen u laganju , prevari , falsifikatima bolesti i testova , nepoštovanju karantina i gomili prekršaja u Srbiji , Australiji i Španiji i mi pričamo o turniru.BESTIDNOST I BESRAMNOST OVOG NARODA JE EPSKA UZ POLTRONSTVO NAS SVRSTAVA U MULJ EVROPE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA