≫ 

"Đoković može da igra na AO čak i ako mu oduzmu vizu ponovo"

Novak može da dobije specijalnu dozvolu od suda

  • 8

Najbolji svetski tensier Novak Đoković moći će da igra na Australijan openu čak i ako mu ministar za imigracije Aleks Hok ukine vizu, tvrdi  srpska politikološkinja Nina Marković Khaze!

Nina je profesorka nastanjena u Australiji i tokom uključenja u "GBNews" otkrila je zbog čega je sasvim sigurno da će se Novak boriti u Melburnu za svoj 21. Grend slem.

- Čak i da ministar imigracije poništi vizu Novaka Đokovića, na šta ima pravo, ipak se može uložiti žalba u roku od 28 dana. Novak bi od Suda dobio dozvolu kako bi igrao na Australijan Openu dok traje eventualni novi proces - tvrdi Nina Marković i dodaje:

- Navodno je sporno da je li Novak putovao u poslednjih 14 dana. Ne ulazimo u to, jer se njegov tim nije oglasio. Ako ministar poništi vizu, Đoković bi trebao da uloži žalbu i to je onda drugi proces.

Podsetimo, Đoković bi u sredu po lokalniom vremenu trebalod a sazna kakva je odluka Aleksa Hoka, mada se očekivalo da istu donese utora. Međutim, iz njegovog štaba su poručili da je potrebno "temeljnije" da se razmisli.

Novak, s druge strane, ne gubi vreme i već je odradio žestok trening u utorak popodne na kom je jasno stavio do znanja da želi da osvoji Australijan open.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣

    11. januar 2022 | 15:40

    Čelnici ATP-a i Australijska država bolje da se spremaju za izlivanje Novakove biste ispred Rod Lejver arene jer to im je obaveza ako 10-i put osvoji AO.A onda nek se svi klanjaju u prolazu i izvinjavaju za ovu sramotu.

  • w

    11. januar 2022 | 15:22

    Kako god nemogu mu ništa. 🤷‍♀️🍀🇷🇸 Sretno Nole 🍀🍀🍀🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️❤️❤️❤️

  • Lik

    11. januar 2022 | 15:55

    Jes pa da osvoji i posle mu ne priznaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA