Đoković miruje, advokati rade, Australija gleda: Ministar ni u sredu neće odlučiti da li da deportuje Novaka!

Nastavljaju da se ređaju vesti iz zemlje kengura

  • 48
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Kako prenose australijski mediji, ministar za imigracije Aleks Houk neće doneti ni u sredu konačnu odluku o deportaciji Novaka Đokovića iz zemlje.

Australijski "9 News" prenosi da Houk neće doneti odluku o mogućem ukidanju vize za Đokovića ni u sredu, zbog dodatne dokumentacije koju je dostavio advokatski tim najboljeg tenisera sveta.

- Advokati gospodina Đokovića nedavno su dostavili dugačke podneske i prateću dokumentaciju za koju se kaže da je relevantna za moguće ukidanje vize gospodina Đokovića. Ovo će uticati na vremenski okvir - rekao je portparol ministra Houka.

Novak se oglasio rano jutros po našem vremenu i odgovorio na sve učestalije napade na društvenim mrežama, ali i po medijima, o okolnostima svog testiranja na koronu, rezultatima PCR testa i prisustva na događajima posle testiranja na koronu.

Video: Porodica Đoković zapevala posle Novakove pobede: Iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    12. januar 2022 | 09:32

    Zasto Djokovicevi advokati ne potegnu pitanje Rafaela Nadala i njegovom ulazku u Australiju 4 dana ranije nego sto je po zakonu njihove drzave o karantinu?? Da li je moguce da niko ne preduzima nikakve mere protiv ovog ljigavca i necoveka.

  • Milan Galic

    12. januar 2022 | 10:19

    Ja mislim da Australijanci bi trebali da kažu,Djokovic ne sme više da bude prvi u Svet zato što je PRAVOSLAVAC.Zar ne.

  • Majko mila

    12. januar 2022 | 11:28

    Koliko zla u svetu, u nekim ljudima, gde će im duša /ako je imaju/. Toliko su opsednuti mržnjom i zavišću i namerno drže neizvesnu situaciju jer neizvesnost ubija a oni to i žele, da oslabe Novaka. Već su se ogrešili, zapravo, ogrezli u grehu i zlobi, boje li se Boga? Koriste pravo jačeg ali ima i ona naša "sve se vraća, sve se placa".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA