≫ 

Jeziva najava australijskog novinara: Đokovića deportuju noćas?

Loše vesti stižu iz Australije...

  • 93
Novak Đoković, Australija globus mapa turizam putovanja Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Poznati politički novinar iz Australije Pol Bonđorno tvrdi ima saznanja da će najbolji teniser sveta Novak Đoković biti deportovan u toku današnjeg dana iz te zemlje.

Kolumnista lista "Sandej Pjeper", objavio je na svom Tviter profilu da ima saznanja kako će ministar Aleks Hok u noći između srede i četvrtka deportovati Đokovića.

Za sada to nije potvrdio niko od njegovih kolega, ali Bonđorno je dobro poznato ime u Australiji i mnogi smatraju da nije napisao tvit samo da bi se pravio pametan.

Iskusni novinar se godinama već bavi političkim temama, piše kolumne, a već se oglašavao o temi deportacije Novaka Đokovića poručivši da je loša stvar što se čitav proces toliko odužio.

- Ovo nedopustivo odlaganje odluke je brutalna osveta Đokoviću i Teniskom savezu Australije - objavio je australijski novinar dan ranije kada je imao saznanja da Hok opet nije "presekao".

Iako je Đoković u ponedeljak  trijumfom na Federalnom sudu dobio dozvolu da uđe u zemlju kako bi branio titulu na Australijan openu, Vlada Australije ne odustaje do namere da mu preko minstra za migracije poništi vizu i odstrani ga iz zemlje.

Biće to jedan od najvećih teniskih skandala sigurno, ukoliko se dogodi...

Video: Novak nije ubica ni kriminalac: Dijana Đoković poslala jasnu poruku svima u Australiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coas

    12. januar 2022 | 21:04

    Ne smes da budes zdrav i da odlucujes o svom telu pa to ti je. Zlo preuzima svet, a ljudi na to pristaju i jos potpisuju.

  • J

    12. januar 2022 | 21:01

    Ma nikad tamo Nole više ne igraj i kad te budu zvali

  • Mony

    12. januar 2022 | 21:31

    Pa i bolje da ga deportuju nego da dobije Noz U Ledja kao Monika Seles...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA