≫ 

"Zašto za Novaka pravila ne važe? Sve ovo je veoma loše za reputaciju Australije"

Oglasio se i još jedan političar iz Australije

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

U Australiji je svanulo, što znači da su naredni sati "ključni" što se tiče deportacije Novaka Đokovića iz ove zemlje. A sada je svoj stav dao i Entoni Albaniz, lider opozicije.

Albaniz je inače nekadašnji ministar saobraćaja ove zemlje, a trenutni lider opozicije, koji je bio gost jutarnjeg programa u Australiji, gde je glavna tema - Novak Đoković.

- Kako je uopšte došlo do toga da dobije vizu? Ovo je veoma loše za australijsku reputaciju, a još gore je što dok ovo pričamo mi još ne znamo šta će biti, pošto nije donesena odluka.

- Odluka je morala da se donese pre nego što su mu dali vizu, ili može da dođe ili ne. Australija ne dopušta nevakcinisanim ljudima da uđu u zemlju, ne znam kako smo uopšte došli do ovoga - istakao je Albaniz, te ubrzo i nastavio.

Australijanci sa rodbinom van države znaju koliko ih je teško dovesti ovde. Zašto sve to nije važilo i za njega? - upitao je Albaniz.

Video: Stanković o Novakovoj Golgoti u Melburnu: I ovo će se jednom juče zvati! Dokazaće da je najveći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    13. januar 2022 | 07:25

    Realno je covjek u pravu. Da ili ne je trebalo da se desi prije ove agonije i patnje najboljeg tenisera svih vremena, naseg Novaka. Ovako, napatise nas navijace a ponajvise Noleta.

  • 534

    13. januar 2022 | 00:35

    Nije važilo zato što je ispunio sve uslove koje Australija traži.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA