≫ 

"Ritual ponižavanja na delu": Novakov najveći američki saveznik opet "pljuje" Australiju

Sandgren čvrsto stoji uz Srbina

  • 1
tenis Sandgren, Novak Đoković Foto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tek u teškim trenucima čovek shvati ko mu je prava, istinska podrška, ko ga ceni i voli, a shvati i kako stoje stvari sa onima koji mu ne pokazuju naklonost kad je teško, kada je muka. Ovih dana, kada Novak Đoković proživljava komplikovane trenutke u karijeri, osim što je maksimalno koncentrisan na sve što mu se dešava, krajičkom oka verovatno prati kako njegove kolege reaguju i vide situaciju u kojoj se našao.

I kad god baci pogled na vesti, društvene mreže, jedno ime mu se stalno ukazuje kao svetlo i ogromna podrška - Tenis Sandgren.

Američki teniser je moguće i najglasniji Novakov saveznik u teškim danima, i opet je, posle još jedne nepravedne odluke Australijanaca, imao šta da kaže na njihov račun.

- Ovo je ritual ponižavanja na delu. Primer mora da se da. Poslušnicima nije bilo prijatno - napisao je Amerikanac u još jednoj poruci protiv australijskih vlasti.

Oni koji prate dešavanja oko Novaka, znaju i to da je Sangren maltene od samog početka veliki kritičar australijskih vlasti i načina na koji se ophode prema najboljem svetskom teniseru. Ni ovog puta nije pripustio priliku da digne glas i pošalje poruku podrške Novaku.

Video: Časna izjava Endija Marija o Novaku, njegovom drugu iz detinjstva: Neću da ga šutiram dok je na podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super Brundo

    14. januar 2022 | 15:09

    Sandgren je shvatio o cemu se radi.Ostali samo neka veruju da je Korona zdravstveno pitanje.Zdravlje je izgovor da se proglasi uzbuna, pa onda koristite stanje uzbune da menjate drustvo i da ga terorisete na svaki nacin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA