≫ 

Šta je zaista austrijski pisac rekao o vakcinaciji Novaka Đokovića?

Danijel Mikš govorio je o eventualnoj vakcinaciji najboljeg na svetu

  • 56
Australija, Novak Đoković Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Posle svih dešavanja na Australijan openu, koji je Novak Đoković propustio, a na kojem je Rafael Nadal osvojio titulu pobedivši Danila Medvedeva u pet setova, mnogi su počeli da postavljaju pitanja da li ćemo najboljeg tenisera sveta gledati na najvećim turnirima u nastavku sezone, uzimajući u obzir da veliki broj njih zahteva potvrdu o vakcinaciji.

Austrijski pisac, Danijel Mikš koji je poznat po tome što je napisao biografiju o najboljem teniseru sveta za jednu tamošnju televiziju pod nazivom "Servus TV" izjavio je da je misli da će se Novak sada vakcinisati.

- Prema onome što čujete iz njegovog okruženja, mislim da će se vakcinisati. Možda je finale u Melburnu doprinelo tome - rekao je Mikš za ovu televiziju.

Podsetimo, posle velikog broja preokreta, sada i Rolan Garos i država Francuska zahtevaju digitalni sertifikat za ulazak i cirkulaciju na teritoriju ove zemlje, a upitno je i da li će Vimbldon dopustiti Novaku učešće na osnovu trenutnog statusa. Od ranije je poznato da je za učešće na US Openu neophodno primiti dve doze vakcine.

Video: Dolazak Novaka digao Budvu na noge: Oduševljena masa okružila Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    1. februar 2022 | 22:25

    Ovaj čovek živi tako blizu a nije čuo za srbe. Pa tek sad se neće vakcinisati. Koji smisao bi to sad imalo? Stranci misle da smo mi kao oni? Nismo, zapamtite već jednom. 3 carstva smo rasturili. Za sada.

  • Bella

    1. februar 2022 | 22:12

    Novak se neće vakcinisati!!

  • Kralj

    1. februar 2022 | 22:39

    Ako se ne vakciniše Novak će izvršiti tenisko samoubistvo,na radost zapadnih zlobnika i baciće 30 godina paklenih treninga i odricanja u vetar.Vakcina,pa onda dominacija kakvu svet nije video i muk zapada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA