Ništa od borbe za trofej za Krajinovića: Srbin poražen od Bublika u polufinalu Monpeljea

Tako blizu, a opet i tako daleko

  • 1
Filip Krajinović, Danil Medvedev Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Monpeljeu, pošto je poražen od Aleksandra Bublika sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2, te je na taj način ponovo ostao bez borbe za svoju prvu ATP titulu u karijeri.

Krajinović je, sudeći po ATP listi, bio blagi autsajder pošto ih razlikuje samo jedno mesto. Kazahkstanac je 35. na svetu, dok je Krajinović za jednu poziciju ispod njega, dok je sama razlika u meču i kvalitetu bila i više nego vidljiva.

Teniser iz Srbije se držao tokom prvog seta, jedinu priliku za brejk je dao u sedmom servisu gemu, kada je Bublik i uzeo brejk, čime je poveo sa 4:3. Lako je odbranio svoj servis, da bi kasnije i set priveo kraju rezultatom 6:4.

Usledio je ogroman pad Krajinovića u drugom setu, prepustio je brejk već u petom gemu, pootom još jedan u sedmom i to je bilo to, Bublik je servirao za set i bez izgubljenog poena je odbranio taj gem, kojim je i savladao našeg tenisera sa 6:2.

Video: Krajinović slomio dva reketa u minut: Izgubio dobijen set, pa usledio neviđeni izliv besa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA