≫ 

Bekeru preti 7 godina zatvora!

Nemca u martu čeka veoma važno suđenje

  • 3
Boris Beker, nova devojka Foto: Profimedia

Nekadašnji Grend slem šampion Boris Beker, inače sadašnji teniski komentator, suočava se sa kaznom od sedam godna zatvora ukoliko bude proglašen krivim na suđenju koje počinje u martu!

Bivši trener Novaka Đokovića suočava se sa 24 optužbe koje su vezane za stečajni postupak, odnosno mora da odgovara pred britanskim sudom zašto nije dovoljno sarađivao sa vlastima kada je u pitanju neka njegova neotkrivena imovina.

- Ja sam pozitivna osoba i verujem u englesku jurisdikciju. Da, napet sam i nervozan, ali to je to. Ne paničim - rekao je Beker kom su bankari kao poverioci tražili više od tri miliona evra:

- Uspeli smo da iskoristimo zemlju koju sam imao na Majorci da u potpunosti otplatimo dug koji smo imali prema banci.

Otkrio je Beker i kako je dospeo u ovu situaciju, da kao teniser koji je zaradio toliko novca dođe u situacijud a ima finansijske poteškoće.

- Bio sam teniser i nisam studirao administraciju ili pravo. Zato sam posle igračke karijere zavisio od takozvanih savetnika i menadžera koji mi očigledno nisu davali dobe savete. Koju sam alternativu imao? Napravljeno je mnogo grešaka i još plaćam račune.

Inače, Nemac trenutno živi u Londonu i uživa u romansi sa Lilian Monteiro čije fotke možete pogledati ispod:

Video: Đoković priznao koliko ga je izbacila iz takta odluka organizatora da upale reflektore!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA