≫ 

Hrvat žestoko isprozivao Kirjosa: "Da budem politički korektan, on je jedan cirkuzant i idiot"

Nije Pavić štedeo reči na račun australijskog tenisera

  • 0
Nik Kirjos i Tanasis Kokinakis,  Australijan Open Foto: Tanjug/AP

Hrvatski teniser Mate Pavić gostovao je u podkastu "Wish&Go"i tom prilikom se dotakao jedne situacije sa Australijan opena kada se njegov trener umalo nije potukao sa Nikom Kirjosom.

Pavić je u paru sa Nikolom Mektićem stigao u melburn kao prvi favorit, da bi već u 2. kolu AO ispali od Kirjosa i Tanasija Kokinakisa koji su kasnije osvojili ovaj Grend slem u dublu.

- Ne znam kako bih vam dočarao to. Nisu korektni, teško je igrati u tim uslovima protiv Kokinakisa i pogotovo Kirjosa, koji je, da budem politički korektan, cirkuzant i idiot. Kirjosu se jako puno dopušta, ne poštuje protivnike - rekao je pavić i dodao:

- Imamo s jedne strane igrača poput Monfilsa, koji je šoumen i koji je zanimljiv, a Kirjos je običan cirkuzant i pun nepoštovanja. Ope,t taj Kirjos ima bazu svojih fanova u Australiji i dopušta mu se nekorektno ponašanje na terenu.

Podsetimo, incident u kom su učestvovali australijksi tenisr i hrvatski trener dogodio se ispred svlačionice, a Kirjos je tada rekao:

- Jedan od njihovih trenera mi se uneo u lice i pretio mi je da će me udariti. Apsurdna situacija. Bilo je stvarno ozbiljno, njegov nos dodirivao je moj nos, urlao je, ali ja sam bio potpuno spreman da se potučem s njim. Sve je sprečio Tanasi, koji me je smirio.

Kirjos i Kokinakis su na kraju izgurali turnir do kraja i napravili su veliko iznenađenje, dok će Nika mnogi zapamtiti i zbog toga što je pružio veliku podršku Novaku Đokoviću. Verovatno neočekivanu za mnoge. Takođe, na AO se nije odvajao od svoje nove devojke Kostin Haci.


Video: Srđan Đoković o Niku Kirjosu: Otkrio šta je Australijanac poručio danas Novaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA