≫ 

Atraktivna srpska teniserka i manekenka snimala Đokovića na neobičnoj spravi, on umirao od smeha

Najbolji teniser sveta na interesantan način se priprema za turnir u Dubaiju

  • 5

Novak Đoković vredno trenira i priprema se za turnir u Dubaiju, koji će biti njegov prvi turnir ove sezone. Uporedo uz treninge i sparinge, Novak uvodi i novine u svoj rad, pa je tako osvanuo video na kojem se može videti kako trenira na spravi koja je kombinacija za treniranje fizikalija, ali i mozga, pošto uporedo uz trčanje treba da odgovori tačno na sliku koja se pojavljuje, kao i da pritisne određeni taster.

Novaka je ova vežba i sprava očigledno dobro zabavila, pa je uz osmeh vežbao, a u jednom momentu se gotovo hvatao za stomak od smeha, kao i ljudi koji su bili oko njega, što možete videti u snimku na početku teksta.

Zanimljivo je da je snimak napravila Maja Hutlarović, nekadašnja profesionalna teniserka, koja i danas redovno trenira u Novakovom tenis centru na Dorćolu, gde je i nastao snimak.

Maja se takođe bavila i modelingom, a svojevremeno izazvala pažnju kao hostesa na sajmu automobila, a bila je svojvremeno i druga pratilja u izboru za mis turizma..

- Ranije sam se profesionalno bavila ovim sportom i imala sam cilj ispred sebe. Sa 18 godina sam dobila ponudu za Ameriku, ali povreda ruke me je sprečila da odem. Trebalo mi je više od godinu dana da se oporavim i za mene je to bio veliki stres - rekla je svojevremeno u jednom intervjuu.

Pogledajte i neke od njenih fotografija:

Inače, Novak će bar do početka turnira u Dubaiju sigurno biti prvi teniser sveta, ali će 28. februara možda ostati bez njega, čak i da trijumfuje u Dubaiju, a to sada zavisi od Danila Medvedeva, koji ukoliko u isto vreme trijumfuje u Akapulku postaje prvi reket sveta.

Ono što Novaku ne ide u prilog jeste i činjenica da bez vakcine protiv korona virusa ne može da igra na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju. On se prijavio za Indijan Vels, ali trenutno je situacija takva da ne bi mogao da igra.

Video: Novak izveo Jelenu u provod: Pribio je uz sebe pa zapevao hit Halida Bešlića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA