≫ 

Predsednik ATP-a hoće da se Novak vrati na najjače turnire: "Želimo da ga vidimo srećnog i zdravog"

Andrea Gaudenci pričao je i o ograničenjima koje zadaju pojedini turniri

  • 16
VUČIĆ ĐOKOVIĆ SASTANAK Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Za tačno osam dana počinje turnir u Dubaiju koji će biti prvi na kojem ćemo videti nastup Novaka Đokovića u ovoj kalendarskoj godini. Poznato je da ATP već duže vreme prema najboljem srpskom teniseru ne odaje dovoljno poštovanja, ali se nova izjava predsednika ovog tela, Andree Gaudencija može smatrati kao korak napred.

Prethodnih dana postalo je jasno da će srpski teniser imati velikih problema da dobije "dozvolu" za nastupe na Indijan Velsu, Monte Karlu i Rolan Garosu, naročito u slučaju da nije primio vakcinu u međuvremenu što nije poznato. Gaudenci je istakao da je srećan što se Đoković vraća.

- Novak je već planirao da igra u Dubaiju, tako da su to dobre vesti. Želimo da vidimo Novaka srećnog i zdravog, da ga gledamo kako igra - istakao je Đoković.

Potom se osvrnuo i na reči direktora turnira u Monte Karlu, koji je izjavio da Novak izričito mora da primi vakcinu kako bi nastupio na ovom turniru.

- Želimo najbolje igrače na najvećim turnirima i Monte Karlo je svakako jedan od njih. To je jedan od najvažnijih datuma u kalendaru. Nadamo se da ćemo imati pun kapacitet na tribinama.

Svi jedva čekamo da se ova pandemija završi i da se vratimo životu bez testova, restrikcija i svega ostalog što nas je pratilo u poslednje dve godine.

- Nadamo se da ćemo ostaviti kovid iza sebe što je pre moguće. Iskreno, čujemo dobre vesti. Konačno vidimo svetlo na kraju tunela. Idemo u pravom smeru da ostavimo ovu užasnu pandemiju iza nas.

Dakle, Novak će sigurno zaigrati u Dubaiju od 21. februara, dok za sada nema informacija da li će mu Amerikanci dozvoliti da učestvuje na Indijan Velsu koji počinje 8. marta.

Video: Hit trening Novaka Đokovića: Umire od smeha i zahuktan se sprema za nove izazove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Tenja

    13. februar 2022 | 08:50

    Uklonite deda Bilya I nece biti problema. Prestaje prodaja ccipova, nestaju izmissljotine ( korone, pticciji grip, svinjski grip, kravlje ludulo ....) Sve je to maslo deda Bilya I takvih bolesnih umova. Nije Mengele bio Sam I jedini.

  • Nebojša Berak

    13. februar 2022 | 09:01

    HhaAhahahA pa da mu je iole stalo do Novaka ne bi se dogodilo ono u Australiji jer onda turnira ne bi ni bilo. Logicno je da udruzenje postavi uslove a to ovde nije slucaj jer on radi protiv Novaka.

  • Vuk

    13. februar 2022 | 08:38

    Nole, može, NEKA PLATE DEBELO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA