≫ 

Pomračenje uma Saše Zvereva: Nemac divljao posle poraza u dublu, reketom udarao sudijsku stolicu

Šta se ovde zapravo desilo?

  • 5
Aleksandar Zverev Printskrin: Twitter / Riverettii

Aleksandar Zverev se dobrano namučio u prvom kolu turnira u Akapulku, gde je jedva savladao Bruksbija iako se suočio s nekoliko meč lopti. Dan kasnije, Zverev je igrao i turnir u dublu zajedno sa Marselom Melom,  gde su ispali u prvom kolu od Lojda Glaspula i Harija Heliovare, da bi Nemac posle meča "podivljao".

Nemačko-brazilska kombinacija je loše startovala meč, izgubili su prvi set sa 6:2, međutim, povratili su se u drugom i uspeli su da se vrate na 1:1 u setovima, pošto su slavili sa 6:4.

Treći set se igra u sistemu "super taj-brejk", odnosno, do 10 poena. Tokom tog, odlučujućeg seta, Zverev je imao i raspravu sa sudijom, kada je objašnjavao da je loptica otišla u aut. Ipak, sudija ga nije poslušao, meč se završio porazom ovog brazilsko-nemačkog para, da bi Zverev potom nekoliko puta svojim reketom udario po stolici na kojoj je sudija sedeo.

Po društvenim mrežama se ostavlja pitanje da li će nemački teniser

Video: Zverev na strani svog prijatelja Novaka: Imao je vizu, zar ne? Sigurno ne bi putovao ovamo na sreću!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    23. februar 2022 | 08:37

    Samo bih da znam sta bi bilo da je NOLE to uradio.....

  • Zaza

    23. februar 2022 | 10:41

    Da je NOLE ovo uradio sigurno bi vam odmah uveli sankcije,mozda bi vas i opet bombardovali ili mozda Meksiko da izvrsi invaziju na Srbiju,a ovog ce samo da usno opomene ili na ruku napisu 4 vrlo dobar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA