≫ 

Potresan video ukrajinske teniserke, beži od rata u suzama: Branila je Novaka kad su ga napadali

Dajana Jestremska se sklonila na sigurno, ostavila je u domovini svoju porodicu...

  • 12
dajana jastremska Foto: instagram/dayana_yastremskay

Talentovana ukrajinska teniserka Dajana Jestremska objavila je video u kojem se oprašta od oca i majke koji su nju i mlađu sestru sklonili na sigurno, van Ukrajine, jer u toj zemlji trenutno besni rat sa Rusijom.

Jastremska je video "okačila" na Instagramu, inače je u pitanju igračica, mnogi znaju, koja je svojevremeno branila Novaka Đokovića kad su ga napadali zbog organizacije "Adria turnira" u jeku pandemije korona virusa.

O njenoj karijeri se brine Srbin Saša Bajin, a osim tenisa pasija joj je i muzika, čak je i snimila pesmu i spot "Любимый трек".

Sada joj, ipak, nije ni do pesme, niti do tenisa...

- Posle dve provedene noći u podzemnom parkingu moji roditelji su doneli odluku da po svaku cenu pošalju moju mlađu sestru i mene iz Ukrajine! Mama, tata, volimo vas najviše, čuvajte se! Volim svoju zemlju! Ukrajinci, čuvajte svoje živote - napisala je Dajana, uz fotografije i video na kojima se vidi kako se njena uplakana sestra oprašta sa roditeljima, i obe se natovarene prtljagom ukrcavaju na brod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    26. februar 2022 | 09:49

    Tako je čuvajte živote. To znaci napustite politiku SAD i živite u miru na istoku sa svojom braćom. Ne postoji sloboda koju vam SAD prodaje sloboda je samo u svojoj tradiciji, svojoj Istoriji, sloboda je da smo ono kako smo rođeni i vaspitavani da imamo porodice i decu čuvamo u miru. Da omogućimo da vide različitost drugih kultura ali da znaju da uvek imaju gde da se vrate.

  • ...

    26. februar 2022 | 10:11

    Kako smo mi jadan tugaljiv narod. Svi ste zaboravili ciscenje nas od strane amera 1999god.

  • Maja

    26. februar 2022 | 10:03

    Neka plače Zelenskom i Americi, oni su ih u ovo uvalili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA