≫ 

Pojavile se fotke sa Novakove ključne posete patrijarhu Pavlu: "To je možda bila prekretnica njegove karijere"

Na njima se može videti koliko je Đoković poštovao pokojnog patrijarha Pavla

  • 3
Patrijarh Pavle, Novak Djokovic Foto: Tanjug/AP, Profimedia/AFP

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković tokom tekuće sedmice doživeo je neprijatan poraz od Jiržija Veselog u okviru četvrtfinala turnira u Dubaiju, što je bilo ujedno njegovo prvo takmičenje u tekućoj kalendarskoj godini. Iako je bio postavljen za prvog nosioca, naš igrač nije mogao da dođe do trofeja na povratničkom nastupu posle svega što mu se u januaru desilo u Australiji.

U međuvremenu se za ruski Sputnjik oglasila njegova majka Dijana, koja je gostovala u emisiji "Dok anđeli spavaju". Između svih ostalih tema, dotakla se i Novakove posete patrijarhu Pavlu, za koju kaže da je možda bila od presudnog značaja za njegovu čitavu karijeru.

Kaže da se od tog momenta jednostavno sve promenilo na drugu stranu i da je Novak dobio neku dodatnu dozu inspiracije da prebrodi sve poteškoće i probleme.

- To je bio momenat, možda čak i prekretnica u njegovoj karijeri. Jednostavno se desilo da smo mogli da odemo kod našeg pokojnog patrijarha dok je bio u bolnici na VMA. Patrijarh je sedeo u fotelji u nekom blaženom polusnu, gde ga je đakon koji je bio sa njim, a doneli smo mu monografiju sa posvetom, Novakovu monografiju iz 2008. godine, kada je osvojio Australijan open svoj prvi Grend slem, objašnjavao i rekao "Došao je da ga blagosloviš". U jednom momentu on je otvorio oči, ja sam tada videla da su to nebesko-plave oči. Samo je podigao ruku i blagosiljao Novaka - rekla je Dijana za Sputnjik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Marina Rajevic (@marinarajevic)

U videu su se mogle videti i fotografije Novakove posete patrijarhu, koje su same po sebi bile veoma emotivne i na kojima se zaista moglo videti kako Đoković u mirnom položaju stoji dok ga sveštenik blagosilja.

Video: Nije Nole sam: Srbi u Dubaiju bodre Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nadimak poznat redakciji

    26. februar 2022 | 21:17

    Nas mili svetac Pavle! Molim te zastiti Srbiju, daj snagu Novaku!

  • Zoki80

    26. februar 2022 | 22:04

    Pavle Pavle, fališ nam mnogo u ova teška vremena🙏🏼☦️😢

  • Dana

    27. februar 2022 | 02:18

    NAŠ DOBRI PATRIJARH PAVLE 🙏❤️☦️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA