Kirjos nema dilemu, Španac je najbolji ikad? "Ako Nadal osvoji Rolan Garos, biće GOAT"

Pomalo čudno i za Australijanca koji je poznat po tome što sa Nadalom i nema dobar odnos

  • 7
Rafael Nadal, Nik Kirjos, Australijan Open 2020, Kobi Brajant Foto: AP/Tanjug

Nik Kirjos je jedan od tenisera koji je poznatiji zbog svog ponašanja van terena nego po svom igračkom kvalitetu. Demantovao je to tokom januara kada je osvojio Australijen open u dubl konkurenciji sa Tanasijem Kokinakisom, a i narod u Srbiji ga je zavoleo nakon što je stao u odbranu Novaka Đokovića. Međutim, posle najnovijih izjava, teško će održati svoj status kod Srba.

Naime, Australijanac tvrdi da će Rafael Nadal ukoliko uspe da osvoji Australijen open postati GOAT (najbolji svih vremena) u svetu tenisa, a ukoliko je suditi po početku 2022. godine, sve je moguće... Kirjos se na početku osvrnuo upravo na finale Australijen opena gde je Nadal nadoknadio dva seta zaostatka protiv Medvedeva i uspeo da dođe do pobede.

- Danil (Medvedev) je osvojio prva dva seta, mislio sam da se Nadal neće vratiti. Pritom, imao je Medvedev i tri vezane brejk lopte u trećem setu, ali... Vratio sam se posle dva i po sata, pomislio sam da je neverovatno ono što je uradio - rekao je Kirjos, a onda je istakao i ključnu istancu u svom obraćanju.

- Nikada nisam sumnjao u Rafaela Nadala tokom njegove karijere. Mislim da će priča o najboljem svih vremena biti završena ako osvoji Rolan Garos. Ako trijumfuje u Parizu, bez sumnje će biti GOAT - zaključio je Nik Kirjos.

Podsetimo, trenutno Nadal ima jednu više osvojenu Grend slem titulu u odnosu na najveće rivale Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Španac je u Australiji osvojio svoju 21. titulu u karijeri, dok druga dvojica imaju po 20 na svom kontu.

Video: Đoković iz Dubaija: Za sada neću igrati u SAD, respekt Nadalu za AO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djani

    28. februar 2022 | 14:45

    Za tebe je mozda tako. Djokovic najbolji teniser svih vremena. Dali ocete ili necete da se pomirite sa tim ali tako je.

  • Veca

    28. februar 2022 | 17:07

    I ovaj Kirjos je idiot.

  • ko zna zna

    28. februar 2022 | 16:33

    goat je koza puse se G.O.A.T

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA