≫ 

Šokirao Federera, među prvima branio Đokovića, sada je zadužio uniformu i poslao poruku Rusima

Stahovski ističe da Rusija u sukobu sa Ukrajinom nema šansu na zemlji

  • 4
Sergej Stahovski Printskrin: Twitter/GMB

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski ispunio je obećanje i prijavio se kao dobrovoljac u borbi sa Rusijom, što je potvrdio fotografijom u uniformi!

Čovek koji je svojevremeno šokirao Rodžera Federera na VImbldonu, zatim među prvima branio Novaka Đokovića u Australiji, javio se uživo u program "Good Morning Britain" i tom prilikom je poručio:

- Podrška koju dobijamo je ogromna. Ograničenja i sankcije Rusima u sportskom smislu su velike i deluju, ali one neće zaustaviti Putina. Nikad nisam mogao da pomislim da će doći do ovoga i da ću biti u ratu. Kažnjeni smo jer želimo bolji život i želimo u Evropu - rekao je Stahovski i dodao:

- Deca ne znaju gde sam, a supruga celi dan nije pričala sa mnom kad sam joj saopštio odluku. Nisam imao vremena za obuku. Znam kako se koristi pištolj, ali se nadam da neću morati da ga koristim. Međutim, ali ako budem morao, spreman sam. U zraku nemamo šanse s njima, ali u borbama na zemlji smo jači jer mi branimo svoju zemlju, a oni dolaze bez morala.

Stahovski je, inače, porodicu ostavio u Mađarskoj i priključio se armiji Ukrajine, a vi u nastavku možete pogledati fotografije njegove supruge:

Video: Novak oduševljen publikom, poslao im srce, oni pali u ekstazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    2. mart 2022 | 14:28

    "želimo bolji život"- ПОСЕБНО уз подршку института "Јозеф Гебелс"...

  • Miki

    2. mart 2022 | 14:09

    Heroj...

  • goran spasić

    2. mart 2022 | 16:13

    Zapad će se boriti do zadnjeg Ukrajinca. Toliko o njihovoj brizi i pomoći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA