≫ 

"Ja bih u zatvoru završila da sam divljala kao Zverev": Serena tvrdi da postoje dvostruki aršini

Amerikanka je bez dlake na jeziku dala sud o nesportskom ponašanju kolege

  • 1
Serena Vilijams Foto: AP/Tanjug

Najtrofejnija Grend slem teniserka Serena Vilijams izjavila je da bi ona bila znatno oštrije kažnjena da je uradila ono što je uradio Aleksander Zverev na turniru u Akapulku. Nemac je izbačen sa turnira i kažnjen novčano sa 40.000 evra zbog najblaže rečeno nervozne reakcije i udaranja reketom nekoliko puta o stolicu glavnog sudije, tik ispod njegovih nogu.

Sve se to dogodilo nakon poraza u dubl konkurenciji.

Serena je sigurna da bi prema njoj bile primenjene oštrije sankcije, da je uradila nešto slično.

- Apsolutno je da postoje dvostruki standardi, ja bih verovatno završila u zatvoru da sam to uradila. Stvarno to mislim, ne šalim se - izjavila je vlasnica 23 Grend slem titule u razgovoru za CNN novinarki Kristijan Amanpur.

- Zapravo sam jednom već bila na uslovnoj kazni - podsetila je na svoj čuveni ispad, ali nije želela da priča više o tom njenom incidentu uprkos insistiranju sagovornice.

Serena je 2009. godine kažnjena sa 175.000 dolara i uslovnom suspenzijom od dve godine zbog neprimerenog ponašanja tokom polufinalnog meča na Vimbldonu protiv kasnije šampionke Kim Klajsters.

- Uočite to (dvostruke aršine) kada vidite neke stvari koje se dešavaju na turu, i onda kao, "čekaj - zamisli da sam ja ovo uradila? Hmm..." - sigurna je Serena da bi se njeni ispadi merili drugačije.

- Ali ok, na kraju dana sam ono što sam i volim sebe ovakvu kakva sam - ponosno kaže.

Video: Zverev suspendovan sa ATP tura: Dobio uslovnu kaznu od godinu dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    5. mart 2022 | 07:37

    Lazes ko sto ti je ime neka wiljams pogleda clip YouTube kako psuje sudiju to i jos gore nego zverev . Americka posla oni kad lazu njima se prasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA