≫ 

Đoković vredno trenira u Beogradu: Srpski teniser u društvu Troickog, Tipsarevića i posebne gošće iz Kine

Novak "brusi" formu za predstojeće turnire

  • 1
Novak Đoković Foto: Twitter / Printscreen

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković ponovo se nalazi u Srbiji nakon eliminacije u četvrtfinalu ATP turniru u Dubaiju, gde ga je pomalo neočekivano izbacio češki teniser Jirži Veseli u dva seta.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama, može se videti kako Đoković vredno trenira i priprema se za duele koji ga očekuju u narednom periodu. Nije poznato na kojim turnirima će se nadmetati Novak, zbog dobro poznatih ograničenja vezanih za koronavirus.

Međutim, to ne sprečava Đokovića da polako, ali sigurno gradi sve bolju formu. On je tokom današnjeg dana trenirao na terenima Tipsarević Akademije zajedno sa Jankom, Viktorom Troickim, ali i specijalnom gošćom iz Kine, teniserkom, Vang Ksiju.

Oni su zajedničko druženje posle dugačkog i napornog rada ovekovečili zajedničkom fotografijom koju su okačili na društvene mreže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by TIPSAREVIC TENNIS ACADEMY (@tipsarevictennisacademy)

Podsetimo, Novak zbog obavezne vakcinacije neće moći da učestvuje na predstojećem Indijan Velsu, a verovatno ni u Majamiju, osim ukoliko ne dođe do promena u poslednjem momentu.

Video: Novak i Jelena zagrljeni plešu uz domaći hit: Teniser ponovo u provodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    5. mart 2022 | 17:15

    Sve sampion do sampiona....e moj Nole, sklanjaj se od tih propalih tenisera i hvataj se terena i teretane. Inace ces zavrsiti kao i ti pored tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA