≫ 

Đoković ostaje bez glavnog sponzora? Legendarna teniserka njegova zamena

Novi udar sponzora na Novaka

  • 22
Novak Đoković Jiri Vesely Jirži Veseli Tenis Dubai Duty Free Foto: Tanjug/AP

Legendarna američka teniserka Venus Vilijams postala je zaštitno lice brenda Lakosta, koji inače sponzoriše Novaka Đokovića, a upravo bi ovaj ugovor mogao da utiče i na saradnju sa srpskim teniserom.

Naime, Lucerner zeitung prenosi ovu informaciju, uz napomenu da je vlasnik brenda Lakost "Maus Freres group" sa sedištem u Ženevi.  Upravo oni imaju ugovor sa Novakom od 9 miliona dolara godišnje koji je produžen do 2025.

Tako švajcarski list navodi da bi cela situacija sa Novakom i brojnim tekstovima o njegovom neigranju u Australiji, nevakcinisanju, i haosu koji je nastao mogli da utiču da se kompanija iz Ženeve okrene drugim zaštitnim licima.

Jedno od njih je Venus Vilijams, koja je predstavljena kao sedmostruka Grend slem šampionka i nova ambasadorka brenda. Kompanija navodi da je reč o najuspešnijoj ženi koja je ujedno i najveća inspiracija mnogima kada je reč o sportu.

Uz "ogradu"  i pitanje: "Da li će Vilijams zameniti Đokovića", list navodi da je Srbin već izgubio Pežo kao svog sponzora, te da ostaje da se vidi hoće li i slavni brend uraditi nešto slično.

Video: Novak i Jelena zagrljeni plešu uz domaći hit: Teniser ponovo u provodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA