≫ 

Indijan Vels uputio poruku Đokoviću, a američki novinari ga prozivaju: "Ovo mu nije bilo potrebno!"

Srbin je prijavljen za turnir, a novinaru Rikiju Dajmonu zapalo je za oko to što se Novak nije povukao još sa turnira iako nije u mogućnosti da nastupi po trenutnim propisima

  • 11
Novak Đoković Jiri Vesely Jirži Veseli Tenis Dubai Duty Free Foto: Tanjug/AP

Po trenutnim propisima, Novak Đoković ne može da nastupi na predstojećem Indijan Velsu zbog korona propisa u Sjedinjenim Američkim Državama, pa je organizator imao jednostavnu poruku za srpskog asa.

Pomerenja u zakonima što se tiče kovida se dešavaju i Amerikanci su u Senatu izglasali tesnom većinom da se ukida vanredno stanje, ali ništa nije adekvatno promenjeno što se tiče ulaska stranaca u zemlju.

I dalje j potrebna vakcina, pa Novak ima male šanse da nastupi na Mastersu kojem su kvalifikacije već u toku.

Ipak, organizator je na zidu pod nazivom "nedostaješ" istakao i Đokovićev lik uz Serenu Vilijams, Huana Martina Del Potra i ostale velikane koji neće učestvovati.

Srbin je prijavljen za turnir, a novinaru Rikiju Dajmonu zapalo je za oko to što se Novak nije povukao još sa turnira iako nije u mogućnosti da nastupi po trenutnim propisima.

Video: Novak posle poraza od Veselog: Bio je hrabar u odlučujučim trenucima, kapa dole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    8. mart 2022 | 10:02

    Nista cudo pa SAD su najveci nacisti.na svetu....ko je spasao mnoge SS sigurne smrti pa oni..od njig su uzeli mnoge stvari i.primenjuju dan danas od Gebelsove lazne propagande ..do.psiholoskog rata i mucenju i ispitivanju zatvorenika

  • BralE

    8. mart 2022 | 10:27

    Što ne potaju Vilijamsovu, da li se vakcinisala? Ona je u jehovinim svedocima, a njima je to zabranjeno. I sve to oni znaju, ali mudro ćute i prosipaju priču kako je ona povrijedjena…

  • bata je

    8. mart 2022 | 09:42

    Zabraniti mu igranje na svim turnirima bez vakcinacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA