≫ 

"Neću da čujem ružnu reč o Novaku": Australijska legenda brani Đokovića i otkriva kako reaguju na njegove reči

On je iznenađen koliko se u medijima i na društvenim mrežema priča negativno o drugom reketu sveta i trudi se da se takva praksa bez razloga ne nastavlja

  • 3
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Slavni australijski teniser Pol Meknami ponovo je stao u odbranu Novaka Đokovića i naveo da u njegovom prisustvu ne želi da čuje nijednu ružnu reč o srpskom asu.

- Tužno je, ali gde god da odem, bilo da se radi o golfu, tenisu, bilo čemu, naiđem na ljude koji mi se obraćaju u vezi Novaka i koji žele da im se pridružim u njegovom odstrelu. Smesta im kažem, "nemoj da ste rekli lošu reč o njemu u mom prisustvu, jer je on moj prijatelj". Ipak, na kraju, poštuju njegovu autentičnost- kaže Meknami.

Meknami, koji je nekada bio broj jedan u dublu i u konkurenciji parova i singlu osvojio ukupno 25 titula, i za vreme trajanja sage pred Australijan open napominjao je da je Novak samo pratio pravila.

On je iznenađen koliko se u medijima i na društvenim mrežema priča negativno o drugom reketu sveta i trudi se da se takva praksa bez razloga ne nastavlja.

Video: Novak i Jelena zagrljeni plešu uz domaći hit: Teniser ponovo u provodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. mart 2022 | 16:50

    Sreća nam uvek daje prijatelje, ali nesreća ih proverava. Pol je pravi prijatelj Novaku

  • hogar

    8. mart 2022 | 20:34

    Mrzeti čoveka zato što je iz SRBIJE I PRAVOSLAVAC je njihova bruka i sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA