Amerikanci se javili posle Đokovićeve objave: "Od početka nam je bilo jasno..."

Veruje se da će Novak početi ponovo da igra u aprilu, na Mastersu u Monte Karlu

  • 25
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Američki turneja počinje, a na njoj neće biti Novaka Đokovića. Srpski as će propustiti Masterse u Indijan Velsu i Majamiju, a upravo sa takmičenja na Floridi stižu glasovi koji govore da su bili spremni za ovakav razvoj događaja.

Novak je u sredu samo potvrdio ono što je već bilo svima jasno - da neće moći da učestvuje na turnirima u SAD pošto nije vakcinisan, a ulazak u tu zemlju nalaže da je primanje doze protiv korona virusa obavezno.

Džejms Blejk, direktor Mastersa u Majamiju, turnira koji ide odmah nakon Indijana Velsa, kaže da im je od početka bilo jasno da će Đokoviću biti teško da se pojavi tamo.

- Od početka nam je bilo jasno da učešće Novaka Đokovića na Majami openu zavisi isključivo od njegovog ranog dolaska u SAD, a bilo je jasno da je tako nešto na dugom štapu. Srećom, imamo neverovatno jaku i talentovanu grupu igrača koja učestvuje, tako da se nadamo da ćemo imati sjajan turnir - rekao je Blejk.

Kris Vidmajer, portparol Američke teniske federacije (USTA), izjavio je da organizatori takmičenja u Indijan Velsu i Majamiju nemaju drugi komentar osim da su se ovi turnir rukovodili uputstvima vlade u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Veruje se da će Novak početi ponovo da igra u aprilu, na Mastersu u Monte Karlu.

Video: Ovo je kraj, ali Novak ne očajava: Iznenađenje na turniru u Emiratima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    10. mart 2022 | 08:55

    Oni žele pod svaku cenu da nebudeš na prvom mestu,to je svima jasno ,šta te briga oni svi znaju da si najači ,uživaj sa svojom familijom a dušmani neka crknu🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Neko

    10. mart 2022 | 08:53

    Gotovo, resili su da satru najveceg i najboljeg do kraja...

  • DjaneRomane

    10. mart 2022 | 09:32

    Jako poštujem cenim našeg Djokovica.Ali brate kad mogu drugi da budu vakcinisani zašto on ne ???? Trebao je da izvuce pouku iz Australije. Ali ima izreka ko cini šta cini sam sebi presudi. Pozdrav Djole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA