≫ 

Kirjos "poludeo" zbog pobede: Srušio 8. igrača sveta, pa ga odmah isprozivao na terenu

Jasno je da je u pitanju osveta od pre nekoliko godina

  • 0
Nik Kirjos Foto: AP/Tanjug

Australijski tensier Nik Kirjos imao je još jedan emotivan izliv emocija nakon pobede nad 8. igračem sveta Kasperom Rudom!

Među njima dvojicom zla krv teče još od Mastersa u Rimu 2019. godne, kada je Kirjos u naletu besa bacio stolicu na teren -  a Norvežanin ga potom javno prozvao i tražio da ga kazne sa šest meseci neigranja.

Kirjos je Ruda dobio sa 6:4, 6:4 pose 76 minuta, zahvaljujućči neverovatnim servisima, a nakon poslednjeg poena, dok je slavio, iz njegovih usta se začulo:

- Sada ne čujem govor. Nijedan je**ni govor - urlao je Kirjos tokom slavlja na terenu.

Kirjos će u narednnoj rundi igrati protiv Italijana Janika Sinera, a plasman dalje obezbedio je i Dženson Bruksbi pobedom nad Stefanosom Cicipasem (2:1). Dalje ide i Kameron Nori, dok je prvi reket sveta Danil Medvedev poražen u ponedeljak veče od Gaela Monfilsa. Rafale Nadal,  s druge strane, nastavio je svoj pobednički niz.

Vredi pomenuti i to da je Kiros na američku turneju poveo i devojku Kostin Haci koja slobodno vreme koristi kako bi pokazala svoje atraktivno telo.


Video: Marijana morala da silazi na teren da reši problem: Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA