≫ 

Šta se ovo desilo? Azarenka se "slomila" tokom meča, samo je čučnula i počela da plače

Nikome nije jasno šta je bilo sa Beloruskinjom

  • 0
Viktorija Azarenka Printskrin: Youtube/Mao Tennis HL

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka ispala je sa Mastersa u Indijan Velsu, jer je u ponedeljak veče poražena od Kazahstanke Elene Ribakine sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:4!

Ipak, ono što će se pamtiti kada je u pitanju pomenuti meč jeste slom Azarenke koja je sredinom drugog seta naprasno počela da plače - na veliko iznenađenje svih na stadionu.

Azarenka je pri rezultatu 2:2 u drugom setu napravila duplu servis grešku, čučnula je u pokušaju da zaustavi suze, ali je potom odmah briznula u plač.

Glavni sudija je sišla sa stolice, prišla je Azarenki i upitala je da li joj je potrebna neka pomoć, dok se Beloruskinja izvinjavala zbog situacije u kojoj se našla.

Ribakina je zatim prišla sudiji i upitala je šta se dešava, a kada je dobila odgovor da je ova samo proveravala da li je Azarenka dobro i da nije normalno da se ovo desilo.

Azarenka je po okončanju meča požurila da napusti teren, a navijači su je ispratili aplauzom. U međuvremenu se i dalje ne zna zbopg čega se "slomila", mada su mnogi to povezalis a sukobom Ukrajine i Rusije čiji savenik je upravo Belorusija. Podsetimo, Azarenka može da se takmiči, ali bez obeležja svoje države.

Video: Scene koje kidaju srce: Ukrajinska teniserka objavila snimak rastanka s roditeljima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA