"Nema nikakve smetnje da Novak igra na Rolan Garosu": Sjajne reči direktorke pariskog GS

Doduše, ističe se da bi stvari mogle da se promene ako Vlada Francuske uvede neke mere

  • 0
Rolan Garos, Novak Đoković, Stefanos Cicipas Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković moći će da brani svoj trofej na predstojećem Rolan Garosu nakon što su zvaničnici ovog Grend slema potvrdili da mu ništa ne stoji na putu!

Novak zbog problema sa vakcinom nije igrao na Australijan openu, svi znamo kakos e ta farsa završila, ali u Francuskoj je očigledno dobrodošao u pohodu na svoj 21. GS.

- Kako stvari stoje, ništa ne stoji na putu Novaku Đokoviću da učestvuje na Otvorenom prvenstvu Francuske - rekal je direktorka RG Ameli Moresmo na konferenciji za medije.

Ovogodišnji Rolan Garos trajaće od 22. maja do 5. juna, a predsednik Teniske federacije Francuske Žilo Moreton ipak napominje da nije isključenod a se situacija u međuvremenu promeni.

- Virus još kruži i moramo da budemo oprezni. Ako bi se stvari ponovile i ako bi Vlada prezela mere, mi ne bismo bili isključeni iz njih.

Moresmo je takođe potvrdila da je optimista zbog broja brodatih ulaznica i ističe da je prodato 500.00 od 600. 000 karata, kao i da je od 150.000 za noćnu sesiju prodato njih 100.000.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA