Iz Montreala se oglasili povodom Novaka Đokovića: "Ne brinemo, sledićemo pravila, ima dosta do turnira"

Međutim, do ovog turnira je ostalo nešto manje od pet meseci

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je u 2022. godini propustio nekoliko turnira zbog svog stava o vakcinaciji. Najskoriji turnir koji je propustio je turneja u SAD-u, a povodom toga se oglasio i Ežen Lapjer, direktor turnira u Montrealu, koji je izjavio da po trenutnoj situaciji Novak ne bi mogao da igra na ovom turniru.

Kao jedini razlog zašto ne bi Novak mogao na ovaj turnir u Kanadi je isti kao i za svaki prethodni - jer nije vakcinisan.

- Ne žurimo nigde. Pretpostavljamo da će biti promena kako se turnir bliži, ako se situacija popravi, ili ako se pogorša, svejedno. Da je u pitanju današnji dan, bilo bi nemoguće za Novaka da uđe u Kanadu i učestvuje na turniru. Tako da nam ostaje da sačekamo. Nemamo oko čega da brinemo, jer ćemo samo slediti pravila. Sledićemo preporuke vlasti. U Evropi, raste broj obolelih, mogu da se dese neprijatna iznenađenja, ali za sada ide dobro - kaže Lapjer.

Podsetimo, Montreal je na programu od 6. do 14. avgusta, a do tada je sve moguće, pa tako i da se promene zakoni o ulasku u državu.

- Ide sve kako želimo, otkazan je bio 2020. godine, prošle smo imali trećinu kapaciteta, dok sada očekujemo da sve bude puno, jer karte idu punom parom napred - rekao je Lapjer.

Novak je do sada četiri puta u karijeri osvajao ovaj turnir.

Video: Novak posle poraza od Veselog: Bio je hrabar u odlučujučim trenucima, kapa dole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ozi

    19. mart 2022 | 06:36

    Pa ne treba ni da igra. Zašto je on drugaciji od svih. Pravi se pametan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA