≫ 

Luda glava, ali meko srce Kirjosa: Pisao momku kojeg je zamalo pogodio reketom, uručio mu poklon

Australijanac se izvinio zbog svog poteza

  • 0
nik kirjos Foto: Tanjug/Ap

Australijski teniser Nik Kirjos izvinio se dečaku kojeg je nenamerno, u nastupu nervoze, pogodio reketom tokom meča na Indijan Velsu sa Rafaelom Nadalom. Temperamentni teniser je impulsivno bacio reket o teren nakon izgubljenog meča, rekvizit je odskočio kao da je od gume i umalo pogodio dečaka koji sakuplja loptice.

Instinktivnom reakcijom dečak je uspeo da eskivira projektil.

Nekoliko sati posle meča, mirnije glave, Kirjos je nabavio broj telefona dečaka, pisao mu i izvinio se, a ono najbolje je ostavio za sutradan - poklon u vidu reketa!

- Želeo bih da se izvinim dečaku, sakupljaču loptica za ono na kraju meča. Blo je potpuno slučajno i posledica je moje frustracije posle meča. Reket se neverovatno odbio o zemlju i nije mi bila namera da ga tako bacim. Ako neko zna tog momka, neka mi pošalje poruku i poslaću mu reket. Drago mi je da je ok - objavio je ovu poruku Kirjos na svom Instagramu.

Potom je objavio i prepisku sa dečakom, u kojoj mu se izvinio, najavio mu viđenje i uručenje poklona, na šta je momak oduševljeno reagovao.

Rečeno - učinjeno: Australijanac je pronašao momka i doneo mu reket.

Ovim gestom Nik je skinuo sa sebe lavinu kritika koje su ga zapljusnule zbog nervozne reakcije, ko zna koje u meču sa Nadalom. odmah nakon duela i novinari su potencirali njegov ispad što ga je prilino razdražilo.

- Šta hoćete da vam kažem oko toga? Stvarno mislite da je bilo namerno? Ne. Samo zato što sam bacio reket. Da li sma ga bacio negde blizu momka? Pao je daleko od njega, metar od moje noge i odbio se tako da je odleteo ka njemu. Ja sam ljudsko biće, ovakve stvari se dešavaju. Očito da je ovo sve bilo slučajno. Da ovo uradim još milion puta ne bi se reket tako odbio - poručio je Kirjos novinarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA