Bio je prvi dečko Ane Ivanović, a sada sa 40 godina završava tenisku karijeru

Tomi Robredo najavio da će mu turnir u Barseloni biti poslednji u profesionalnoj karijeri koja traje 24 godine

  • 3
Tomi Robredo Foto: ANDY LYONS / Getty images / Profimedia

Španski teniser Tomi Robredo najavio je kraj karijere, neposredno pre svog 40. rođendana. Malo šta smo o nekada petom reketu sveta čuli poslednjih godina, iako je i u četrdesetoj godini aktivan profesionalni teniser.

Doduše, sada je daleko ispod na ATP rang listi, gde trenutno zauzima 343. poziciju.

On je navjavio da će turnir u Barseloni, koji se održava od 16. do 24. aprila biti njegov poslednji u karijeri. Samo nedelju dana kasnije, 1. maja, Robredo će napuniti 40 godina.

Robredo je poslednjih godina uglavnom igrao Čelendžere i pokušavao da se domogne Grend slemova i ozbiljnijih turnira kroz kvalifikacije, uglavnom bezuspešno.

Ovaj španski teniser je srpskoj javnosti dospeo u centar pažnje posle nekih žestkih duela sa Novakom Đokovićem u njegovoj ranoj fazi karijere, a još više kada je otkriveno da je u vezi sa našom teniserkom Anom Ivanović.

On je ujedno i prva osoba za koju se pisalo da je u vezi sa Anom Ivanović i može se reći da je bio i njen prvi dečko. O njihovoj ljubavi pričalo se 2007. godine, ali to nije dugo potrajalo.

Potom je Ana uplovila u romansu sa još jednim španskim teniserom, Fernandom Verdaskom, da bi kasnije bila i sa golferom Adamom Skotom, Markom Stilitanom, Ivanom Paunićem, da bi na kraju završila u vezi, a potom i u braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Robredo je sada u braku Patrisijom Bergom, sa kojom ima ćerku, koju je dobio u martu prošle godine.

Video: Divan gest Nemca: Švajni propričao srpski i čestitao Ani rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    25. mart 2022 | 15:39

    Ceo Atp je bio zaljubljen u Anu. Sami ste rekli "pricalo se, a nije tacno, znam. Samo stvarate jednu ruznu sliku koja izaziva odvratne komm o Ani. Ana je jedna jedina postigla svetski uspeh i tesko da ce ko to da dosegne

  • Milan

    25. mart 2022 | 14:46

    Auu bre ova Nasha se heftala sa pola Atp-tura!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA