≫ 

Vilander najavljuje Novakov uspeh: "Biće favorit na Rolan Garosu, Nadal neće imati savršene pripreme"

Švedski teniser misli da Đoković može do novog Grend slema

  • 3
Novak Đoković, Mats Vilander Foto: Tanjug/AP, Marko Jovanović

Kroz svoju komentatorsku karijeru, čuveni švedski teniser, Mats Vilander nije mnogo puta pohvalno govorio o Novaku Đokoviću. Međutim, ovoga puta je promenio ploču istakavši da ga vidi kao jednog od favorita za osvajanje Rolan Garosa.

Iako je Nadal u odličnoj formi i ima 20 pobeda ove sezone uz samo jedan poraz, te je šljaka njegova omiljena podloga, Vilander smatra da Đoković ima najviše šanse za titulu u Parizu.

- Novak će u Pariz doći sa neverovatnom željom. Odmoran je u glavi i duši. Što se tiče fizičke spreme, uvek je bio u stanju da ukomponuje program treninga na savršen način. Naravno da bi voleo da igra više mečeva, ali ako bude igrao tri turnira i možda deset do 15 mečeva, verovatno će biti favorit u Parizu. Ipak, trebaće mu doza samopouzdanja pred Frenč open - ističe Vilander.

Osvrnuo se i na Nadala koji je zadobio manju povredu koja će ga nekoliko nedelja odvojiti od terena.

- Nadal neće imati savršene pripreme. Može li da trenira naporno? Može li da provede dovoljno vremena na terenu pre Rolan Garosa? To je veliko pitanje. U svakom slučaju, biće veoma teško za njega da se spremi - razmišlja Vilander.

Ističe ipak da bi voleo da za kraj vidi Rodžera, Rafu i Novaka zajedno na jednom turniru u žrebu, kao podsećanje na lepa vremena.

Čak i da je to samo jedan turnir, voleo bih da ih vidim svu trojicu kako igraju istovremeno. Biće to najveći teniski turnir svih vremena – zaključio je Vilander.

Video: Đorđe Đoković najavio teniske turnire i u drugim srpskim gradovima: Igraće se u Vrnjačkoj Banji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    29. mart 2022 | 06:18

    Ovo šta govori samo pravi Novaku pritisak, ponavlja se i kad je pre to govorio loše se završilo po Novaka...

  • Isproban recept

    29. mart 2022 | 01:03

    Sada će i Nadal isto izjaviti. Stalno to rade, jer su skapirali kada potcenjuju i kritikuju Novaka, on je najjači, kada ga hvale, otupljuju njegovu moć.

  • w

    29. mart 2022 | 08:32

    Koga briga njegova najava.🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA