Legendarni trener kojeg povezuju s Novakom otpisao Federera, a komentarisao je i dalju GS trku

Patrik Muratoglu ponovo u centru pažnje

  • 0
Patrik Muratoglu Foto: Printskrin: Eurosport

Čuveni teniski trener Patrik Muratoglu, koji godinama radi sa Serenom Vilijams, nameće se poslednjih meseci izjavama u korist Novaka Đokovića. Bio je jedan od retkih koji je stao uz Novaka i kada se gotovo čitav teniski svet okrenuo protiv njega i obrušio se zbog situacije u Melburnu i deportacije pred Australijan open.

Sada je dao novu izjavu, koju svetski mediji prenose kao novu izjavu kojom "flertuje" sa Novakom, jer se sve glasnije priča i da bi mogao da bude njegov novi trener, nakon što je Đoković raskinuo saradnju sa Marjanom Vajdom.

Muratoglu se dotakao Rodžera Federera, Novakovog velikog rivala, za koga veruje da više neće biti u mogućnosti da osvoji Grend slem.

- Teško je verovati da bi mogao da popravi svoj Grend slem rekord - rekao je Muratoglu na pitanje o Federerovom rekordu, a zatim se nadovezao na trku Novaka i Nadala.

- Pre Australijan opena 2022, Novak je bio na pol poziciji. Rafina pobeda u Melburnu je okrenula situaciju i sada je Novak primoran ponovo da juri. Sledeći veliki turnir je Rolan Garos, koji je Nadal osvojio sedam puta u poslednjih 10 godina. Ako Nadal uspe da trijumfuje, to će dramatično da poveća pritisak na Novaka. U toj situaciji će morati da osvoji Vimbldon - rekao je Muratoglu.

Video: Đorđe Đoković: Samo da Novak krene da igra, sve ostalo će doći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA